AcasăRecomandari„Imparatul” Fatih Terim a maritat-o pe „sultana Mihrimah” din „Suleyman Magnificul”

„Imparatul” Fatih Terim a maritat-o pe „sultana Mihrimah” din „Suleyman Magnificul”

Wekeend plin de emotii pentru actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, care s-a casatorit cu iubitul ei, fotbalistul Bedri Guntay.

 

Interpreta sultanei Mihrimah si-a aratat burtica de gravida

Dupa o relatie de numai trei-patru luni, cei doi au ajuns la concluzia ca doresc sa isi petreaca tot restul vietii impreuna. Ba, Pelin a si ramas insarcinata, ceea ce i-a determinat pe indragostiti sa se grabeasca un pic cu nunta.

Mireasa si-a dorit o fotografie alaturi de colegii ei din „Suleyman Magnificul”

Pentru ca nu trecusera inca 300 de zile de la divortul de primul ei sot, antrenorul de fitness Erdinç Bekiroğlu, iar actrita dorea sa se aseze repede-repede la casa ei, aceasta a solicitat autoritatilor turce sa ii acorde o derogare, lucru care s-a si intamplat. Imediat ce a avut actul la mana, “Mihrimah” a dar startul pregatilor. E drept ca nu s-a ocupat singur-singurica de eveniment, ci a avut un ajutor nepretuit in persoana celebrului Fatih Terim, selectionerul nationalei Turciei la fotbal, care s-a ingrijit ca evenimentul sa fie organizat la milimetru.

Pelin si Bedri i-au avut ca martori pe „sultana Mahidevran”, fotbalistul Emre Berezoglu si selectionerul Fatih Terim

Ba, Terim, care este poreclit “Imparatul”, s-a si oferit sa fie unul dintre martorii la cununie, alaturi de  fotbalistul Emre Berezoglu, preferatul lui Hagi in perioada Galatasaray, dar si Nur Fettahoglu, interpreta sultanei Mahidevran din serialul “Suleyman Magnificul”. Intrucat mireasa este actrita, iar mirele fotbalist, la eveniment a fost invitata crema showbizului si a sportului turcesc. Printre invitatii la eveniment, organizat la seraiul sultanei Adile, s-au numarat fratii din film ai lui Pelin, “cumnata Nurbanu”, precum si cadana Gulfem. De la eveniment a lipsit “sultanul Suleyman”, aflat intr-o calatorie in Marea Britanie.[nggallery id=514]

author avatar
Alina Creanga
2.103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger