Acasă„Danny Romalotti” din „Tanar si nelinistit” s-a indragostit de Romania

„Danny Romalotti” din „Tanar si nelinistit” s-a indragostit de Romania

Regizorul a fost fascinat de frumusetea Transilvaniei

Americanul Michael Damian, pe care multi dintre romani si-l amintesc din serialul „Tanar si nelinistit”, in care juca rolul cantaretului Danny Romalotti, s-a indragostit de tara noastra.

Regizorul a fost fascinat de frumusetea Transilvaniei

Artistul, care, intre timp, si-a descoperit vocatia de regizor, se afla, de o buna bucata de vreme, in Romania, unde lucreaza  la cel mai nou proiect al sau, comedia romantica „Love by Design”. Vedeta filmului este celebra „Dr Quinn”, Jane Seymour, care a sosit ieri la Bucuresti. Si daca Jane nu a apucat sa se dezmeticeasca bine, „Danny Romalotti” a ajuns sa se simta in Romania ca acasa.

Michael Damian, alaturi de sotia lui, la Bucuresti

Nu de alta, dar filmarile l-au purtat de la Bucuresti si pana la Biertan si i-au oferit posibilitatea de a descoperi frumusetile tarii noastre. Si pentru ca ii place mult ce vede, Michael Damian nu uita sa faca si fotografii, pe care le posteaza mai apoi, pentru fani, pe retelele de socializare. Filmul pe care Michael il turneaza in tara noastra spune povestea frumoasei Danielle (interpretata de Giulia Nahmany), o tanara ambitioasa care viseaza sa dea lovitura peste Ocean. Din nefericire, Vivien Thompson, redactorul-sef al unei renumite reviste de moda, ( personaj interpretat de Jane Seymour), incearca sa ii distruga viata amoroasa, dar si cariera. Dezamagita, Danielle se intoarce in satul natal din Romania, unde il cunoaste pe Adrian Edwards, alaturi de care redescopera iubirea.

author avatar
Alina Creanga
835 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger