Acasă“Vocea Romaniei”: Marcela Scripcaru s-a confruntat cu “Gerard Butler”... si a pierdut!

“Vocea Romaniei”: Marcela Scripcaru s-a confruntat cu “Gerard Butler”… si a pierdut!

“Vocea Romaniei”. Marcela Scripcaru si Marius Nicolae, supranumit si “Gerard Butler” al Romaniei, datorita asemanarii izbitoare cu marele actor care a fost iubitul frumoasei Madalinei Ghenea, s-au intrecut in ringul de la show-ul de talente muzicale, difuzat de Pro TV.

Marcela Scripcaru nu a avut nicio sansa in confruntarea cu Marius Nicolae, desi cei doi concurenti s-au purtat mai degraba ca doi prieteni pe scena, decat ca doi adversari, la “Vocea Romaniei”. Aspiranti la marele titlu au facut parte din echipa Loredanei, iar Marcela a intrat in confruntare cu o problema medicala, si anume un nodul la gat, ceea ce pare sa o fi dezavantajat, insa a promis ca se va duce sa se opereze.

Dupa interpretarea duetului, juratii au avut cuvantul. “Ai fost mai credibila ca el”, i-a spus Randy, din echipa lui Moga, Marcelei, opinie care a fost impartasita si de alti antrenori ai show-ului “Vocea Romaniei”. “Ea dadea totul, el a fost mai rezervat… insa este de inteles, el este insurat”, a fost de parere Smiley.

Insa, in ciuda faptului ca juratii au preferat-o pe solista blonda, Loredana a decis sa mearga mai departe cu “Gerard Butler” de la “Vocea Romaniei”, cel care in etapa “auditiilor pe nevazute”, i-a marturisit juratei ca este muza lui.

“Imi pare bine ca ai reusit sa treci peste problemele medicale”, i-a spus Loredana Marcelei, care nu a fost aleasa de niciun alt jurat.

author avatar
Alina Costache
2.162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger