Acasă“Vocea Romaniei”: Loredana i-a “furat” un concurent lui Horia Brenciu!

“Vocea Romaniei”: Loredana i-a “furat” un concurent lui Horia Brenciu!

Sambata este seara confruntarilor la “Vocea Romaniei”, pe data de 23 noiembrie fiind “aruncate” in ring ultimele echipe iar antrenorii vor trebui sa ii aleaga pe cei mai buni concurenti. Insa decizile s-u dovedit a fi extrem de dificile pentru cei patru jurati.

Loredana Groza, Horia Brenciu, Marius Moga si Smiley, fiecare dintre cei patru antrenori spera ca in echipa lui sa se afle vocea care va castiga marea finala a showului pentru talente muzicale, “Vocea Romaniei”. De aceea, atunci cand formeaza echipela de concurenti care urca in ring in etapa confruntarilor, se gandesc sa aleaga o melodie care sa le puna in evidenta calitatile vocale aspirantilor la marele titlu, astfel incat sa isi dea seama daca merita sa treaca in etapele live, sau le vor spune “Adio”. De aceasta data insa, ambii tineri din echipa lui Brenciu au mers mai departe.

Florin Timbuc si Kinga Farkas  au interpretat “Crazy little thing called love” si au fost explozivi pe scena, ceea ce au apreciat si juratii.

“Sunteti doi copii frumosi, ati cantat frumos, mi-a placut. Ai si un joc de glezna frumos, Florin, ai putea face si box”, a spus Marius Moga.

Horia Brenciu a decis, in ciuda faptului ca ambii concurenti s-au descurcat foarte bine in ring, sa mearga mai departe cu Florin Timbuc, insa Loredana a decis sa o salveze si pe Kinga, luand-o in echipa lui. “Acuma am aflat ca a luat-o Loredana si pe ea si mi-a trecut un of”, a spus concurentul din echipa lui Horia.

author avatar
Alina Costache
953 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger