AcasăRecomandari“Tarky” i-a incaierat pe juratii de la “Britanicii au talent”

“Tarky” i-a incaierat pe juratii de la “Britanicii au talent”

Cristian Spiridon, sau “Tarky” sau Christian Spridon, cum isi spune de cand s-a englezit si participa la “Britanicii au talent”, a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor din Anglia. Trimis direct in semifinala concursului de catre un jurat mult prea indulgent ( sau poate doar dornic sa rada pe seama lui), Spiridon a ridicat publicul in picioare cu o interpretare inedita a hitului “It´s Raining Men”.

“Tarky”, alaturi de juratul David Walliams, principalul lui sustinator. foto: Britain´s Got Talent
Cristian Spiridon, un fel de Mary Poppins de la “Britanicii au talent”. foto: Britain´s Got Talent
Romanul a facut show alaturi de dansatorii televiziunii britanice. foto: Britain´s Got Talent
David Walliams, pedepsit pentru comentariul deplasat facut la adresa cantaretei Alesha Dixon. foto: Britain´s Got Talent

Imbracat intr-un costum roz-bombon si accesorizat cu cizme de cauciuc ciclamen, Cristian a avut o intrare in scena demna de celebra Mary Poppins. Prezentat de catre David Walliams,  juratul care l-a promovat in semifinala, drept “my golden boy” (“baiatul meu de aur”), romanul a cantat si a dansat cat l-au tinut puterile, inconjurat de o ceata de baieti musculosi. Din pacate, trilurile lui “Tarky” au zgariat din nou urechea fina a producatorului Simon Cowell, care i-a dat “x” in primele cinci secunde ale reprezentatiei. Mai indulgenti sau poate doar interzisi de numarul care li se prezenta cu atata aplomb, ceilailati trei jurati, respectiv David Walliams, Alesha Dixon si Amanda Holden, au rabdat pana la final. “Esti un baiat foarte dragut, pe cuvant, dar esti cel mai prost cantaret pe care l-am auzit vreodata, iar asta spune multe despre gusturile lui David”, a comentat Simon Cowell la finalul momentului artistic. “Am ramas fara cuvinte. Daca n-ar fi fost dansatorii, probabil ca as fi dat si eu “x”. Ai cantat fals, a fost ridicol. Nu mi-a placut ce am auzit, dar m-am amuzat copios”, a venit si comentariul cantaretei Alesha Dixon. “A fost distractiv, dar Eurovisionul a fost acum vreo doua saptamani”, i-a spus lui “Tarky” si frumoasa Amanda Holden. Singurul care i-a tinut partea lui “Spridon” a fost, evident, David Walliams. “Mi-a placut momentul. Pana la urma, vorbim aici de “entertaiment” si exact asta ai facut. Te-ai nascut star”, l-a laudat David pe protejatul sau. “Uite, de exemplu Alesha a devenit celebra facand playback”, a adaugat juratul, care, in secunda urmatoare a primit si o corectie: jignita de comentariul colegului ei de emisiune, Alesha a pus mana pe paharul cu apa, pe care l-a varsat in capul infamului Walliams. Desi trei dintre cei patru “tartori” i-au facut prestatia franjuri, trimitandu-l acasa, romanul care acum cativa ani incerca sa convinga lumea ca a fost iubitul lui Mihai Traistariu a reusit sa ridice sala in picioare si sa fie recompensat cu ropote de aplauze.  E drept, printre spectatori au fost si cativa care au considerat ca incurajarile din partea lui David Walliams nu sunt deloc sincere, iar juratul isi bate joc de “Tarky”.

author avatar
Alina Creanga
1.800 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger