Acasă“Suleyman Magnificul” si “sultana-mama”, jefuiti de hoti

“Suleyman Magnificul” si “sultana-mama”, jefuiti de hoti

Nebahat Cehre (sultana-mama) si Halit Ergenç (Sulyman Magnificul) au atras talharii ca un magnet

Halit Ergenç si Nebahar Cehre, actorii care dau viata personajelor Suleyman Magnificul si sultana-mama, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub  domnia iubirii”, au fost luati la ochi de raufacatori.

Nebahat Cehre (sultana-mama) si Halit Ergenç (Sulyman Magnificul) au atras talharii ca un magnet

Frumoasa actrita Nebahar Cehre, in varsta de 68 de ani, a fost urmarita de talhari in timp ce se plimba pe strazile din Ankara si pradata ziua in amiaza mare. “S-au repezit la ea sa ii fure lantisorul de aur de la gat. I l-au smuls cu atata violenta incat au ranit-o. Sangele ii curgea in valuri.

Norocul lui Nebahat a fost ca un trecator a intervenit, a sunat la ambulanta si a stat cu «sultana-mama» pana la venirea medicilor”, a povestit o vanzatoare de la magazinul in apropierea caruia s-a produs incidentul. Rana pe care hotii i-au facut lui Nebahat atunci cand i-au smuls lantul de la gat s-a vindecat in aproximativ doua saptamani, perioada in care actrita a fost silita sa stea departe de platourile de filmare si nici nu a putut participa  la sedintele foto pentru promovarea celei mai recente serii a lui “Suleyman Magnificul”.

Nici actorul Halit Ergenç, interpretul sultanului Suleyman, nu a fost mai norocos anul acesta. In vara, casa de vacanta din frumoasa statiune Alanya i-a fost sparta. Hotii au furat picturi de valoare si antichitati, Halit fiind un fin cunoscator si colectionar. “Nu mi-a venit sa cred- casa arata ca dupa tornada. Hotii au plecat cu multe obiecte de valoare. Lucruri care au costat o multime de bani, dar care, mai presus de orice, au o mare valoare sentimentala pentru mine si sotia mea, Berguzar”, a povestit mahnit interpretul lui Suleyman Magnificul.

author avatar
Alina Creanga
1.730 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger