Acasă“Romanii au talent”: Raul Gheba a primit sute de “Da” dupa ce...

“Romanii au talent”: Raul Gheba a primit sute de “Da” dupa ce a glumit pe seama lui Mihai Petre!

Raul Gheba este atat de talentat la stand-up comedy incat a venit sa isi incerce norocul la show-ul de la Pro TV si a reusit sa aduca zambetul pe buzele sutelor de spectatori, dar si pe chipurile juratilor de la “Romanii au talent” 2014.

De-a lungul minutelor in care a glumit pe seama mai multor subiecte si subiecti, Raul Gheba, originar din Tulcea, a reusit sa faca o sala intreaga sa rada, inclusiv pe Mihai Petre, pe seama caruia a si facut cateva glume. Tanarul de 23 de ani tine deja spectacole in Bucuresti, si nici nu e de mirare, dat fiind ca umorul sau a binedispus o sala intreaga.

“In Tulcea nu se rade, se mananca scrumbie” , asa si-a inceput Raul Gheba numarul de stand-up comedy inca din culisele “Romanii au talent”, unde i-a intalnit pe Smiley si pe Bartos.

“Nu inteleg de ce toata lumea se sperie de Mihai, pentru ca el e un dansator… nu e cea mai amenintatoare meserie”, a spus tanarul, facandu-l chiar si pe jurat sa rada. “Chiar vreau sa te vad in etapa urmatoare, leaga-te de cate si de cati vrei tu!”, l-a felicitat Mihai Petre, iar Raul a trecut mai departe cu sute de “Da”, pentru ca Andra a rugat publicul sa raspunda in locul ei.

Vedeti VIDEO aici!

author avatar
Alina Costache
1.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger