Acasă“Politista modei”, Joan Rivers: “Angelina Jolie e o idioata!”

“Politista modei”, Joan Rivers: “Angelina Jolie e o idioata!”

Joan Rivers, realizatoarea emisiunii “Politia modei”, difuzata de postul de televiziune E!, a desfiintat-o din vorbe pe Angelina Jolie pentru felul in care si-a scos la inaintare piciorul drept in noaptea Oscarurilor.

Piciorul drept al Angelinei Jolie are peste 15.000 de admiratori pe Twitter

Criticul de moda Steven Cojocaru a considerat-o una dintre cel mai bine imbracate celebritati care au aparut la cea de-a 84-a editie a premiilor Oscar. Joan Rivers, realizatoarea emisiunii “Politia modei”, difuzata de postul de televiziune E!, a inclus-o fara regrete la categoria “pitipoance fara minte”.

Politista modei, Joan Rivers, consider ca Angelina s-a comportat precum o pitipoanca fara minte

Vedeta care a reusit sa incinga spiritele in asa hal este nimeni alta decat Angelina Jolie, cea care la gala de acum cateva zile a aparut invesmanata intr-o rochie Versace cu un slit de zile mari. Tinuta in sine nu a deranjat-o pe Rivers. Ce a scos-o insa din minti pe jurnalista a fost pozitia nefireasca in care s-a incapatanat sa stea Angelina, precum si gestul actritei de a-si scoate piciorul drept la inaintare la fiecare cinci secunde. “Angelina a aratat ca o idioata cu piciorul ala aruncat in lateral. S-a scos singura din categoria superstaruri. A demonstrat ca nu e deloc naturala, ci mult prea studiata”, a comentat Rivers. “Ati mai vazut pe cineva care sa deschida un plic cu o mana in sold si un picior aruncat in lateral? Nu, va spun eu. Si daca ati vedea, i-ati spune: dispari, idioato! Angelina, est praf si n-ai facut decat sa ne readuci aminte ca pana de curand umblai cu fiole cu sange la gat si obisnuiai sa te saruti cu fratele tau”, si-a continuat Joan judecata.

author avatar
Alina Creanga
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger