Acasă“Mowgli” Gabriel Cocos le-a dat o lectie de viata juratilor de la...

“Mowgli” Gabriel Cocos le-a dat o lectie de viata juratilor de la “Romania danseaza”

Gabriel Cocos a impresionat juratii cu un numar inpirat din “Cartea junglei”

“Romania danseaza”, concursul care le-a facut duminicile mai frumoase telespectatorilor Antenei 1, se apropie de final. Juratii Mihai Bendeac, Monica Petrica si CRBL au stabilit cine sunt primii trei norocosi care se vor bate in finala din 19 mai pentru premiul de 50.000 de euro.

Gabriel Cocos a impresionat juratii cu un numar inpirat din “Cartea junglei”

12 dansatori si trupe s-au intrecut in demonstratii care mai de care mai spectaculoase in incercarea de a-i convinge pe jurati sa le dea o sansa. Potrivit regulamentului, Mihai Bendeac, Monica Petrica si CRBL au ales trei finalisti, urmand ca publicul sa hotarasca, prin vot, un al patrulea, al carui nume va fi anuntat abia marti. Dupa ce au analizat la sange fiecare prestatie in parte, juratii au decis sa mizeze pe Romafest, trupa de percutie coporala, pe Tudor Mihai si Raluca Aldea, cei doi pasionali dansatori de tango, dar si pe Gabriel Cocos, pustiul care zici ca e facut tot din elastic. De altfel, acesta din urma a si impresionat cel mai tare, cu un numar inspirat din “Cartea junglei”. “Ai toate sansele sa devii un mare artist, un mare balerin” i-a spus Monica micului “Mowgli” la finalul dansului. La fel de generos in laude a fost si Mihai Bendeac, actorul marturisind ca are multe de invatat de la Gabriel.

Romafest, trupa de percutie coporala care a evoluat alaturi de Cirque du Soleil, merge mai departe

“Pentru mine a fost o lectie de viata pentru ca trebuie sa invat o data pentru totdeauna sa nu mai gandesc atat de mult, ci sa traiesc, sa vad, sa primesc si sa reactionez. Uita-te la om si reactioneaza acum. Esti de departe cel mai luminos om din acest concurs. Nu trebuie sa se intample nimic pe lume ca tu sa te opresti”, i-a spus Mihai lui Gabriel, care, la doar 12 ani, domina scena la fel ca un dansator profesionist.

Tudor Mihai si Raluca Aldea au sedus din nou juriul, dar si telespectatorii
author avatar
Alina Creanga
627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger