Acasă“Mi s-a facut pielea de gaina!” Fetita care i-ar putea lua locul...

“Mi s-a facut pielea de gaina!” Fetita care i-ar putea lua locul Monicai Petrica in juriul “Romania Danseaza!” (FOTO/VIDEO)

Irina, gratioasa ca o lebada, este foarte sigura pe pasii ei de dans. Fetita a venit insotita de familie pentru a castiga marele premiu la “Romania Danseaza”.

A inceput sa danseze de la varsta de cinci ani. Tatal ei s-a gandit sa o dea la un liceu de coregrafie, sa faca balet. Petrece foarte mult in sala de dans pentru a se antrena. Daca va castiga marele premiu, vrea sa isi ajute parintii.

„N-am vazut-o niciodata pe scena gresind! Mi-as dori foarte tare sa ajung ca ea!”, a spus fetita. Ba mai mult, Irina a marturisit ca a avut ocazia chiar sa joace intr-un spectacol alaturi de Monica: „Am fost pe aceeasi scena, insa nu am indraznit sa intru in vorba cu ea!”. Vrea devina o mare belerina, iar modelul ei este chiar membra juriului, Monica.

In afara de cele trei stelute aurii, a primit ropote de aplauze, la “Romania Danseaza”.

„Se vede ca ai muncit foarte mult pentru acest moment. Esti foarte frumoasa si talentata. M-am uitat la tine ca profesionist si am toata admiratia pentru tine. O sa ajungi o mare balerina”, i-a spus Monica.

„Ca neprofesionist, trebuie sa recunosc mi s-a facut pielea de gaina. Felicitari!”, a adaugat si Mihai Bendeac.

author avatar
Anca Murgoci
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger