Acasă“Lupul” Liviu Varciu o regreta pe “capra” Cristina Cioran: "Apoi te-ai stricat!"...

“Lupul” Liviu Varciu o regreta pe “capra” Cristina Cioran: „Apoi te-ai stricat!”

Atunci cand nu prezinta “Roata norocului”, Liviu Varciu joaca in piese de teatru. Asta, desi nu are studii de specialitate si se ghideaza mai mult dupa instinct.

Liviu Varciu si-a dat seama ca meseria de actor nu e chiar asa desimpla precum credea

Bunaoara, zilele acestea, Liviu va urca pe scena de la Teatru Tineretului, pentru a juca alaturi de Ioan Isaiu si Ionela Nedelea in piesa “Menage a trois”. Pana sa ajunga, insa, la rolul jurnalistului Norman, Varciu si-a facut mana cu “partituri” de frizer, bucatar, sofer ori…lup. Si nu orice fel de lup, ci chiar  cel din “Capra cu trei iezi”.

Cristina Cioran si-a amintit ca a jucat intr-o piesa de teatru alaturi de prezentatorul de la “Roata norocului”

Partenera de scena i-a fost atunci Cristina Cioran, simpatica prezentatoare de la “Draga mea prietena”. “Am jucat intr-o scena cu Liviu. El era lupul si eu capra. Jucam «Capra cu trei iezi»”, si-a amintit Cristina in emisiunea de miercuri dimineata. “Da, da. Apoi te-ai stricat si ai jucat cu Papadopol, puteai sa o iei asa frumos, frumos. Apoi cu Bendeac. Urat talentat”, a adaugat razand Liviu, care a marturisit si ca actoria nu e chiar asa usoara precum credea. “N-am crezut in viata mea ca repetitiile la teatru sunt atat de groaznice. Cand ma trezeam dimineata si stiam ca am repetitii, spuneam ca nu mai vreau. Groaznic! Nu va apucati de actorie, suntem deja prea multi. Mai ales astia care nu avem scoala”, a explicat vedeta Kanal D.

author avatar
Alina Creanga
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger