Acasă“Jockerul” din Colorado voia sa ii ucida pe actorii din “Batman”

“Jockerul” din Colorado voia sa ii ucida pe actorii din “Batman”

James Holmes, barbatul care a facut prapad intr-o sala de cinema din Aurora, Colorado, ucigand cu sange rece 12 persoane si ranind alte 59, dorea sa lichideze intreaga distributie a noului film despre Batman, “The Dark Knight Rises”.

In mintea lui James Holmes, realitatea si fictiunea se contopeau

Politistii care investigheaza masacrul de pe 20 iulie, cand un tanar pe nume James Holmes a patruns intr-un cinematograf din Aurora, Colorado, si a deschis focul asupra spectatorilor, au descoperit un amanunt cutremurator.

Actorii din “The Dark Knight Rises” erau vizati de asasinul din Colorado

Barbatul, care a ucis 12 persoane si a ranit alte 59, planuia sa lichideze intreaga distributie a noului film despre Batman, “The Dark Knight Rises”. “Voia sa il ucida pe actorul Christian Bale, care joaca rolul lui Batman, pe colegii lui de distributie si Dumnezeu stie cate alte persoane nevinovate”, a declarat o sursa apropiata politiei, enumerand apoi vedetele care erau vizate de Holmes. Potrivit investigatiilor, James, poreclit Jocker, dupa personajul malefic din filmul despre Batman, le pusese gand rau si actorilor Anne Hathaway, Morgan Freeman, Gary Oldman, Christopher Nolan si Joseph Gordon Levitt. “Holmes nu mai facea distinctia dintre film si realitate, care, in mintea lui bolnava, se contopeau. Avea de gand sa vina la New York – adica Gotham City in film – si sa faca prapad la premiera la care veneau si actorii din rolurile principale”, a adaugat aceeasi sursa.

author avatar
Alina Creanga
1.059 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger