Acasă“Il Divo” Sebastien Izambard: “Am inregistrat albumul de doua ori pentru ca...

“Il Divo” Sebastien Izambard: “Am inregistrat albumul de doua ori pentru ca ne invarteam in cerc!”

Sebastien Izambard

Francezul Sebastien Izambard, asteptat la Bucuresti pe 23 septembrie, alaturi de colegii lui de la Il Divo, a marturisit ca formatia a trecut prin momente grele.

Sebastien Izambard

Uneori, caile deja batute sunt cea mai buna si mai eficienta solutie. Asta au aflat pe pielea lor si cei patru membri ai trupei “ Il Divo”, cand a venit vorba sa inregistreze noul album. Veneau dupa succesul lui “ The Promise”, din 2008 si doreau ceva la fel de spectaculos. Inspiratia se lasa lasa steptata insa. “ Se intampla in urma cu vreo trei ani. Mergeam, disciplinati, la studio si, totusi, simteam cu totii ca am ajuns intr-un punct mort.Parca ne invarteam in cerc. Eram incapabili sa gasim directia cea buna. Nu ne placeau cantecele pe care le inregistraseram deja si voiam sa renuntam la album”, si-a amintit francezul Sebastien Izambard.

Il Divo,

“Simteam ca „I Don’t Want to Miss a Thing”, de la Aerosmith, nu merge cu “Hurt” a Christinei Aguilera, melodie care era superb aranjata, dar avea textul mult prea stufos”, a adaugat artistul, care, la fel ca si colegii lui, David, Urs si Carlos, era batut la cap de casa de discuri sa scoada odata pe piata albumul mult-asteptat.

“Presiunea era uriasa. Am reintrat in studio si am inceput sa cautam melodiile care sa ni se potriveasca”, a povestit Sebastien. Impreuna cu ceilalti trei membri ai trupei, francezul  a ascultat zeci de cantece pana a dat de „Wicked Game„, al lui Chris Isaac. “Am realizat imediat ca aceasta era melodia potrivita sa dea tonul albumului. Stiam ca riscam, mizand pe trecut,dar a fost decizia potrivita”, si-a amintit Izambard. Incet-incet, Il Divo si-a gasit calea si a reusit sa  descopere melodiile pentru noul album, intitulat cum altfel decat “ Wicked Game”, si care s-a vandut deja in milioane de exemplare.

Pe 23 septembrie, fanii din Romania vor avea ocazia sa ii vada pe cei patru artisti  de la Il Divo in Piata Constitutiei, intr-un concert de exceptie. Biletele la eveniment au preturi cuprinse intre 122 si 750 de lei.

author avatar
Alina Creanga
1.054 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger