AcasăRecomandari“Cadana Nigar” din “Suleyman Magnificul” a pus la cale jefuirea unei banci

“Cadana Nigar” din “Suleyman Magnificul” a pus la cale jefuirea unei banci

Actrita macedoneana Filiz Ahmet, interpreta “cadanei Nigar” din serialul “Suleyman Magnificul”, a renuntat momentan la filmele istorice pentru tragicomedii.

“Nigar”, cu arma in mana

Filiz Ahmet, interpreta cadanei care se da ba cu o sultana,  ba cu alta, in functie de cum bate vantul, iar apoi se strecoara in patul lui Ibrahim Pasa si ii daruieste o fiica, este foarte iubita in Turcia. Daca nu chiar de toti telespectatorii, multi dintre acestia reprosandu-i ca “prea incurca itele”, macar de toti regizorii si producatorii, care o doresc in proiectele lor. Cel mai recent dintre acestea este tragicomedia “Isi Kadın Bank Soygunu”, in care fanii au ocazia sa o vada pe Filiz in blugi,  cu pistolul in mana si facand demonstratii ale cunostintelor sale in materie de arte martiale.

Cadana Nigar are necazuri cu politia

Asta, deoarece actrita joaca rolul lui Bilge, o tanara dezamagita de viata, care, la o betie cu prietenele,  pune la cale jefuirea unei banci. Dupa ce, timp de trei sezoane, a purtat straiele cadanei Nigar si s-a amestecat in intrigile din serai, macedoneanca a decis sa abordeze si un altfel de rol, cel al unei rebele, care nu ezita sa se ia la tranta cu sistemul atunci cand se simte strivita de acesta.  Alaturi de cele trei prietene ale ei,  Bilge se hotaraste sa dea atacul la o banca atunci cand realizeaza ca e saraca lipita, desi trudeste ca o sclava din zori si pana in seara.

Patru tinere aflate in pragul disperarii vor sa jefuiasca o banca

Potrivit propriilor spuse, Filiz Ahmet a acceptat cu mare bucurie rolul, care a facut-o sa rada si sa planga in acelasi timp. Daca are ceva in comun cu personajul ei? Actrita a fost o adolescenta rebela, intocmai ca Bilge, si a furat. La cinci ani, o guma de mestecat, pentru prietena ei. “Nu aveam bani de doua”,  s-a justificat vedeta. Din distributia tragicomediei mai fac parte inca doua actrite care au jucat in serialul “Suleyman Magnificul”. Este vorba despre Meltem Cumbul, interpreta sultanei Fatma, sora lui Suleyman (apare in seria a patra) si Özge Ulusoy, intepreta printesei Anna Jagiello, din Polonia.

Cadana Nigar
Printesa Anna Jagiello
Sultana Fatma

author avatar
Alina Creanga
4.245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger