AcasăRecomandari“Bali Malkocoglu”, invitat-surpriza la “Fire of Anatolia”

“Bali Malkocoglu”, invitat-surpriza la “Fire of Anatolia”

Dansatorii de la “Fire of Anatolia” vin la Bucuresti pe 17 mai

Actorul Burak Ozcivit, interpretul lui Bali Malkocoglu, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” ar putea avea o aparitie-surpriza in spectacolul dansatorilor de la “Fire of Anatolia”.

Burak Ozcivit, interpretul lui Bali Malkocoglu, este unul dintre cei mai frumosi actori din serialul “Suleyman Magnificul”

Ideea de a-l aduce pe frumosul Malkocoglu pe scena, alaturi de cei 120 de dansatori condusi de celebrul Mustafa Erdogan , a incoltit in mintea angajatilor companiei Music Star Production, din Serbia. Imediat ce au aflat ca “Fire of Anatolia” va ajunge pe 29 martie la Sarajevo, sarbii s-au gandit imediat la o miscare isteata care le-a umplut de bucurie pe fanele serialului “Suleyman Magnificul”.

Dansatorii de la “Fire of Anatolia” vin la Bucuresti pe 17 mai

Mai exact, cei de la Music Star Production l-au contactat pe Mustafa Ergogan si l-au rugat sa isi aduca spectacolul si la Belgrad. Si daca tot vine, macar sa il aduca pe post de invitat special si pe Burak Ozcivit.

Din cate se pare, ideea i-ar fi suras coregrafului, iar acum nu mai ramane decat de gasit o data pentru mult-asteptatul spectacol. “Tot ce trebuie facut acum este sa gasim o perioada in care artistii de la «Fire of Anatolia» sunt mai liberi, iar Burak nu are filmari”, au povestit surse apropiate companiei sarbe. In prezent, dansatorii lui Mustafa Erdogan sunt in plin turneu mondial si urmeaza sa ajunga si la Bucuresti pe 17 mai, pentru un spectacol de exceptie pe scena Salii Palatului. Poate vine si “Malkocoglu” cu ei.

author avatar
Alina Creanga
1.952 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger