AcasăMONDENJuratii Master Chef dezvaluie ce se mananca anul acesta

Juratii Master Chef dezvaluie ce se mananca anul acesta

Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, cei trei duri care tin in maini fraiele emisiunii MasterChef, au dezvaluit care sunt ultimele tendinte in  domeniul gastronomic.

MESERIE Cei trei jurati de la MasterChef au ridicat bucataria la rangul de arta

In fiecare saptamana, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu taie si spanzura la PRO TV, in incercarea de a-l gasi pe primul MasterChef din Romania. Aplaudati si deopotriva criticati pentru duritatea cu care ii judeca pe concurenti, cei trei jurati au dezvaluit ca si in domeniul gastronomic exista tendinte. “Ca si in moda, bucataria trece de la o tendinta la alta. Daca in ultimii ani am trecut de la contemporan la eclectic si de la fusion la molecular, acum intram in era traditional minimalista”, este de parere Catalin Scarlatescu, contrazis de colegul lui Sorin Bontea. “Nu cred ca exista cu adevarat o tendinta anume, dar au fost influente din bucataria franceza, italiana, indiana, mexicana si in ultima perioada bucataria moleculara. Cred ca in viitorul apropiat, ne vom intoarce la bucataria clasica”, a tinut sa explice chef  Sorin, pentru ca Florin Dumitescu sa puncteze. “Tendinte exista. Am observat ca de vreo doi ani incoace apar tot felul de magazine cu produse romanesti de calitate. Cred ca, mai nou, romanului ii place sa se intoarca la origini, sa descopere si alte gusturi traditionale decat cele cu care a fost obisnuit si, sincer, cred ca in 2012 vom manca din ce in ce mai mult romaneste”, este de parere chef Florin.

author avatar
Alina Creanga
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger