AcasăMONDENChef Nicolai Tand isi tine nevasta la cratita

Chef Nicolai Tand isi tine nevasta la cratita

Nicolai Tand nu suporta ca angajatii sa nu isi faca treba bine sau sa isi bata joc de produse

Nicolai Tand, unul dintre cei trei jurati pretentiosi de la „Top Chef”, da masura talentului sau culinar doar la restaurant. Acasa, gateste iubita lui, Monica.

Nicolai o rasfata destul de rar pe iubita lui cu deliciile culinare care l-au facut celebru

Nicolai Tand a strabatut un drum lung pana sa ajunga patronul restaurantului „La Cantine de Nicolai” si, apoi,  in juriul emisiunii „Top Chef”, difuzata de Antena 1 in fiecare luni. Isi aminteste cu placere de primul sau experiment culinar, ,,fasole fiarta in ceai” si crede ca a mostenit talentul culinar de la mama lui.

Nicolai Tand nu suporta ca angajatii sa nu isi faca treba bine sau sa isi bata joc de produse

„De la mama am invatat foarte multe lucruri, insa cele care mi-au ramas cel mai adanc intiparite in minte si cele care ma fac sa-mi ploua in gura, cum e vorba noastra romaneasca, sunt placintele cu branza si fasolea batuta, abia facuta, usor calda. Facea mama niste placinte, de se strangeau toti vecinii la noi”, ne-a povestit Nicolai, care se lauda cu tot felul de clienti faimosi, printre care P. Diddy (primul sai client celebru de la Cantine du Faubourg), Akon sau Metallica. Si daca la restaurant, Nicolai face legea in bucatarie si se enerveaza cumplit atunci cand vede ca angajatii nu isi fac treaba bine sau isi bat joc de produse, acasa, iubita lui, Monica e  „Top Chef”.Acasa recunosc, gateste mai mult Monica. Aseara, de exemplu, a facut un chec, la 11 seara, foarte, foarte bun. Asa cum e si vorba, pantofarul are papucii rupti. Ultima oara i-am pregãtit Monicai un quiche lorraine ( o tarta rece cu smantana si sunca), cu o salatã alãturi, o delicatesa”, a marturisit Nicolai, care crede ca a ajuns in top doar pentru ca a muncit din greu. “La 9 sunt la restaurant si muncesc  acolo nonstop, merg la intalniri si, cum pot sa ma rup putin, fug sa imi vad copilul. Am ajuns unde sunt numai prin muncã, nu am capatat nimic gratis”, ne-a explicat juratul de la Top Chef.

author avatar
Alina Creanga
3.464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger