Codrut Keghes, sau Dezbracatu’, asa cum il stiu fanii lui de la “Cronica carcotasilor”, are de saptamana aceasta doua joburi: pe cel de “carcotas” si pe cel de gazda a emisiunii “Cireasa de pe tort”. Daca in prima ipostaza il stim bine, in cea de a doua, avem de-a face cu o premiera.
Gateste din pasiune, cel mai adesea dupa ochi, nu se prea se baga la prajituri si are oroare sa spele hota dupa ce prajeste ceva. Este, insa, o gazda primitoare si mai cu seama haioasa. Daca s-ar trezi la usa, pe nepusa masa cu prietenii si colegii de la “Cronica carcotasilor”, recunoaste ca nu s-ar obosi prea tare. Ar deschide un borcan de zacusca sau ar face gratar. Daca, insa, i-ar trece pragul Obama, Francois Hollande Vladimir Putin ori Traian Basescu, Dezbracatu’ i-ar trata cu perje si minciunele. Iuliei Albu i-ar oferi ciorba de cocos, iar fostului ei sot, Mihai Albu, ciorba de gaina. Daca s-ar trezi la masa cu cele doua dive ale Romaniei, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, Codrut le-ar oferi ceva cu dedicatie. “Mihaelei i-as pregati Dani umplut, iar Andreei, ceva cu specific turcesc”, ne-a povestit Dezbracatu’, care are o ideea de meniu si pentru eternul trio al Romaniei, Bianca Dragusanu-Victor Slav-Adrian Cristea. “Biancai nu i-as gati nimic, ca am auzit ca nu prea mananca. Lui Victor, i-as oferi o salata, iar pe Cristea l-as tine nemancat”, ne-a mai dezvaluit vedeta Prima TV, care a debutat in fascinanta lume a bucatariei in liceu. „Am incercat sa fac o ciorba de fasole, pe care am uitat-o pe foc. Rezultatul a fost dezastruos. Am aruncat-o cu tot cu oala, ciolan si ce mai pusesem eu in ea”, a dezvaluit Codrut Keghes, bucuros totusi ca, de-a lungul timpului, a avut noroc si n-a comis-o prea rau. “Cumnatei mele, de exemplu, i-a bubuit oala minune. A facut dezastru in bucatarie”, a dat din casa Dezbracatu’.