Juratul de la „Master Chef” si-a incarcat deja bateriile pentru vara aceasta, navigand in jurul Greciei.
Impreuna cu un grup de prieteni, Catalin Scarlatescu a navigat in cele mai limpezi ape ale peninsulei. Cel mai interesat moment, spune el, a fost popasul pe o insula nelocuita, pustie. „Avantajul unei vacante la bordul vasului este ca te poti opri oriunde poftesti. Asta am facut si noi si la un moment dat, am poposit pe o insula nepopulata. Am facut un foc de tabara pe malul marii si am gatit peste. Tot acolo ne-am relaxat facand snorkeling”, povesteste Catalin.
In Rhodos a descoperit cea mai buna mancare din toata vacanta de doua saptamani petrecuta in Grecia. „Am gasit acolo un local care m-a dat pe spate. In prima zi am stat acolo de la 2 dupa-amiaza pana la miezul noptii. Nu-mi venea sa mai plec. (…) Am mancat preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, insa m-a cucerit”, mai spune vestitul bucatar.