Dupa ce Chef Scarlatescu s-a apucat de comert online cu tigai si tunici de bucatar, iata ca a venit si randul lui Chef Dumitrescu sa faca ceva lucrativ. El a lansat o linie de sandvisuri. Scumpe si cu multa paine.
Stiti ce-i ala un sandvis, nu? Adica o felie de paine unsa cu unt sau margarina peste care se pune ce mai gasesti prin frigider: o foaie de salata, cascaval sau branza si, daca e zi de leafa, o felie de sunca sau salam. Peste glorioasa constructie culinara se asaza o alta felie de paine. Si gata. Am carat la d-astea toata scoala generala, ba si la liceu, pana prin a 10- a. Ei, Chef Florin Dumitrescu a reinventat (pe langa roata si apa calda) gaura de la covrig. Treaba e ca vrea si parale grele pe coca multa, ca unu-i el, MasterCheful Iadului.
Home-made putin, pret urias
Conform lui nenea bucatarul devenit gospodina cu staif, cele trei tipuri de sandvisuri lansate pe orbita papilelor gustative romanesti sunt: cu piept de curcan, cu branza de capra si cu jambon de casa. Da, dar ele mai contin si trebi maiastre: “piureuri de legume si dulceturi facute dupa retete proprii, dar si ingrediente home-made”. Si toate costa peste 13 lei (circa un pic sub 4 euro). Sandvisurile au fost testate si de cei de la metropotam.ro care au ajuns la urmatoarea concluzie: “Paine multa, ingrediente putine, amestecurile banale (sunca cu paine; branza cu rosii). Ne pare rau, noi nu mai gustam asa ceva. Un fiasco total!”. I-am citat pe ei ca sa nu va spunem ce gandim noi cu adevarat. Nu de alta, dar nici hartia de ziar nu ar suporta asa ceva…