Au mai ramas doar doua zile pana la botezul micutului Mihai Maxim, iar parintii lui, Oana Ionita si Florin Budnaru, vor sa se asigure ca totul se va desfasura ca la carte.
Acesta este motivul pentru care cei doi artisti au mers la restaurantul unde isi vor astepta invitatii pe 8 iunie si au degustat preparatele din meniu. Vita marinata cu Chimichurri, salata de mango cu rucola, parfait din ficat de gasca imbogatit cu Bourbon si servit pe kiwi sunt doar cateva dintre deliciile care vor fi servite la petrecerea de botez. Si pentru ca asa preparate alese nu pot sade alaturi de o paine obisnuita, Bebelusa Oana s-a gandit sa le propuna invitatilor chifle facute cu amaranth, o cereala pe care o consumau si aztecii acum 8.000 de ani si care a fost supranumita si “ floarea nemuritoare si a frumusetii vesnice”. In plus, toti cei care vor veni sa il sarbatoreasca pe Mihai vor fi primiti cu o sampanie de fite, care contine foite din aur de 23 de carate.