Andra, jumatatea trupei care se aude necontenit la radiouri cu hitul“Maria, Maria”, s-a intors recent dintr-o vacanta de vis la Cancun, in Mexic.
Acolo, artista s-a bucurat de privelistile exotice, dar si de mancarea traditionala. “M-a fascinat salbaticul acestori locuri, faptul ca eram inconjurata de paduri exotice, parca neatinse si pline de diverse specii de animale care se regasesc doar in acele parti ale globului”, ne-a povestit Andra, care are doar cuvinte de lauda si despre bucataria mexicana. “Am fost incantata sa gasesc acolo diverse specialitati din fructe de mare, dar si un deliciu al locului, carnea de taur. Va marturisesc ca nu am mancat pana acum o carne mai frageda si mai gustoasa ca aceasta”, si-a amintit cantareata, de altfel, o gospodina innascuta. “Imi place sa gatesc supe si ciorbe pentru ca sunt pline de vitamine, dar reteta pe care o prepar cu cea mai mare placere este friptura la cuptor in sos de vin. Prietenii mei sunt incantati cand le prepar acest gen de mancare”, ne-a marturisit Andra.