AcasăMONDENAnda Adam, in sfarsit mireasa!

Anda Adam, in sfarsit mireasa!

De cel putin 10 ani incoace, visul cel mai mare al Andei Adam a fost acela de a deveni soata cu acte in regula. Ba chiar, daca imi amintesc bine, in ultimii 4-5 ani si-a tot anuntat nunta. Care a avut loc ieri.

Rochia Andei a costat 1700 de euro, despre costumul lui Florin nu ni s-a spus mai nimic...

Ieri, centrul showbiz-ului autohton s-a mutat, pentru cateva ore bune, in zona lacului Snagov. Aici, Anda Adam si Sorin Andrei au fost mireasa si mire. Aici s-au cununat, aici s-au casatorit civil, aici s-au consumat “masa si dansul”. Anda a fost condusa la altar de tatal sau, venit special din Australia impreuna cu fratele cantaretei, dar a fost prezenta si mama sa, si ea venita de departe, tocmai din America. Solista a mai fost insotita catre altar si de patru domnisoare de onoare, basca patru cavaleri de onoare pentru ginerica. Cununia s-a petrecut cu bine, desi soferul limuzinei s-a incurcat un pic pe strazile inconjuratoare, iar partea civila a durat foarte putin. Partea cea mai asteptata a evenimentului – cheful – s-a desfasurat sub un cort alb,urias, amplasat direct pe gazon, langa lac. Astfel aveai de ales intre a sta la masa, sau a face o plimbare, poate chiar sa admiri  piscina din apropiere. Desigur, si  recitalurile artistilor antamati au avut un mare rol in incingerea atmosferei, de pe o scena bine amplasata.

Meniu de fite

Pentru ca mizilicul, porcul, sarmaile sau salaul nu mai sunt la moda, invitatii au avut de gustat urmatoarele:

Gustari:

Canapele de foietaj cu branzeturi si pate de masline

Canapele cu somon si caviar

Canapele cu crema de branzeturi, paprika si susan

Canapele cu anghinare si gorgonzola

Canapele cu crema de branzeturi, somon si chivas

Preparate reci:

Carpaccio de vita cu sos de trufe si parmezan

Carpaccio de somon cu sos  provensal

Legume sotate cu mirodenie

Salate de fructe de mare si cruditati

Salata de creveti cu mere verzi

Friptura rece de vita si sos  de mustar

Friptura rece de vitel cu rosii cherry, parmezan si masline picante

Vitel in sos de ton

Preparate calde:

Lasagna cu sos Bolognese

Tortellini au gratin cu crema de gorgonzola

Bucatele mici de carne de porc si mere Renette

Bucatele mici de carne de manzat cu legume

Suprem de pui cu lamai verzi si ghimbir

Somon in sos de piersici

File de lup de mare cu sos de citrice

Garnituri:

Legume de sezon cu ulei de masline si sare afumata cu boia de ardei

Ciuperci caramelizate cu arome

Legume dulci acrisoare

Legume la gratar cu sos de menta

Cruditati de sezon in aranjament de legume!

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger