AcasăMONDEN Afla la ce renunta Delia Antal: “Imi ies cosuri de la...

Afla la ce renunta Delia Antal: “Imi ies cosuri de la ea!”

Actrita si regizoarea Delia Antal se gandeste serios sa devina vegana si sa renunte la carne. Deocamdata incearca diverse diete, dar recunoaste ca i se mai intampla sa “scape” la cate o pizza, un hamburger sau o friptura.

Delia Antal

Motivul pentru care Delia se gandeste sa renunte la carne este simplu. Vedeta a observat ca dupa o perioada in care nu mananca deloc preparate din carne se simte mai plina de energie, iar atunci cand gusta din nou, nu prea ii prieste. “Imi doresc foarte mult sa devin vegana si chiar am momente cand devin total vegana si renunt la carne, nu mananc nimic din ceea ce provine din produse animale. Imi da o energie mai buna si se vede ca am pielea mult mai fina si mai frumoasa. Este mai greu dupa o perioada lunga de post, caci de regula obisnuiesc sa tin tot postul Pastelui si al Craciunului. Dupa post chiar simt nevoia sa mananc cate un hamburger, o pizza, o friptura, dar am observat ca atunci cand mananc carne imi ies cosuri, asa ca stau cat pot mai la distanta si departe de ea! Imi plac branzeturile la nebunie si consum mult lapte de capra, la recomandarea medicului”, a povestit actrita si regizoarea filmului “DORA”, care va fi lansat curand si in Romania.

Atunci cand i se intampla sa gateasca preparate cu carne, aceasta trebuie sa fie musai proaspata, nu congelata! “Nu congelez niciodata carnea, nu mananc niciodata carne congelata pentru ca prin congelare isi pierde vitaminele. Nu fierb nici legumele, nici pastele, le las pe foc foarte putin, sa ramana “al dente””,  a mai spus Delia.

E maestra la ardei umpluti

Ardeleanca get beget, Delia Antal e foarte priceputa si in bucatarie. Gateste extraordinar de bine, primeste mereu complimente de la prietenii sai din Londra, atunci cand ii invita la masa sa manance romaneste. “Fac niste ardei umpluti deliciosi, dupa o reteta pe care o am de la mama mea. Mancarea romaneasca imi iese foarte bine. Ma pricep sa fac ciorba de burta, de perisoare, cu taitei, friptura, clatite, dar nu stiu sa invart sarmale… Astazi mi-a fost pofta de pizza si mi-am facut o pizza pepperoni pe care am mancat-o singura, m-am rasfatat! De regula, gatesc spaghete cu fructe de mare, creveti, homari, calamari, mai mult vegetariene, sunt bune si in post”, a mai spus actrita.

author avatar
eNational
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger