AcasăMONDEN„Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul” se bate iar cu Firuze pentru suprematie

„Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul” se bate iar cu Firuze pentru suprematie

„Fani ai lui Meryem Uzerli, uniti-va si nu permiteti ca sultana voastra preferata sa ajunga pe locul 2!”. Asa suna apelul lansat de cei mai infocati admiratori ai roscatei, care o vor desemnata „Cea mai buna actrita din Turcia”.

„Sultana Hurrem” conduce detasat in topul celor mai bune actrite din Turcia

Frumoasa Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”,  este la doar un pas de castigarea titlului de cea mai buna actrita din Turcia. Pentru ca posibilitatea sa se transforme in certitudine nu e nevoie decat de un singur lucru. Respectiv, ca admiratorii ei infocati sa intre pe site-ul beauty-around.com si sa o voteze. Batalia se da intre 54 de actrite talentate si foarte frumoase, pe care telespectatorii din Romania le cunosc bine fie din serialul „Suleyman Magnificul”, fie din alte productii turcesti difuzate in Romania de catre Kanal D. Pana in momentul de fata, „sultana Hurrem” conduce in clasament cu peste 57.000 de voturi.

„Cadana Firuze” se chinuie sa o ajunga din urma pe sultana

Pe pozitia a doua se situeaza delicata Songul Oden, Gumus, din serialul „Iubire de argint”, in vreme ce pe a treia treapta a podiumului o gasim Cansu Dere, superba bruneta care a interpretat-o cadana Firuze in „Suleyman Magnificul”. In urma ei, se claseaza in ordine actriteleTuba Buyukustun (Asi-impotriva destinului) si Berguzar Korel, sotia actorului Halit Ergenc , interpretul sultanului Suleyman. Si fiindca tot vorbeam de harem, n-ar fi rau de stiut ca  acesta este bine reprezentat in topul celor mai bune actrite din Turcia. Cadana Nigar (Filiz Ahmet) se afla pana acum pe locul 4, sultana Mihrimah (Pelin Karahan), pe locul 8, sultana Hatice (Selma Ergec), pe locul 10, Sultana Mahidevran (Nur Fettahoglu), pe locul 12, sultana –mama (Nebahat Cehre), pe locul 17, cadana Gulfem (Selen Ozturk), pe locul 23, ori printesa Isabella Fortuna (Melike Ipek Yalova), pe locul 36.

author avatar
Alina Creanga
4.230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger