AcasăMONDEN„Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul”, inlocuita a doua oara

„Sultana Hurrem” din „Suleyman Magnificul”, inlocuita a doua oara

Actrita Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a descoperit, inca o data, daca mai era cazul, ca nimeni nu este de neinlocuit.

Zilele acestea, „sultana Hurrem” va deveni pentru prima oara mamica

Nici macar ea. Dupa ce a vazut ca producatorii lui „Suleyman Magnificul” nu s-au cramponat prea tare de plecarea ei din serial si au inlocuit-o cu mai varstnica Vahide Gordum, acum Meryem a mai descoperit ceva. Respectiv, ca fostul ei iubit, afaceristul Can Ates, cel care, de altfel, a si lasat-o gravida, si-a refacut viata. In ultima vreme, barbatul a fost surprins de paparazzi in compania unei blonde misterioase.

Afaceristul Can Ates si-a refacut viata alaturi de o blonda misterioasa

De obicei dornic sa stea de vorba cu presa, Can a refuzat, de data aceasta, sa faca vreun comentariu, ramanand surd si la intrebarile jurnalistilor legate de „sultana Hurrem”. Escapada amoroasa a lui Can Ates se consuma in vreme ce actrita Meryem Uzerli se afla la Berlin si asteapta sa devina mamica. Potrivit propriilor spuse, roscata isi va creste singura fetita, pe care Ates oricum nu a dorit-o, de vreme ce i-a propus „sultanei” sa avorteze.

author avatar
Alina Creanga
4.317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger