AcasăMONDEN„Buna seara, prieteni“ – Iris canta astazi in Silver Church

„Buna seara, prieteni“ – Iris canta astazi in Silver Church

Trupa Iris va sustine, astazi, un concert in clubul Silver Church din Bucuresti. De la ora 21.00, fanii se vor delecta auzind live atat piese vechi, cat si melodii de pe cel mai recent album, „12 porti“.

Este o traditie a trupei si are loc in preajma Craciunului. Totusi, concertul Iris din Silver Church nu va include vreun colind, ci piesele cu care artistii si-au obisnuit deja fanii.  „Nu suntem noi genul care sa cante colinde. Daca eram, faceam un concert special de colinde“, a declarat pentru ziarul “National” Nelu Dumitrescu, tobosarul trupei.

Fanii in culise

Acesta se pregateste, alaturi de componentii formatiei, de sarbatorirea a 35 de ani de cariera. Concertul aniversar va avea loc anul viitor, in iunie, si va fi marcat si prin lansarea unui nou album. „Ne-am gandit deja ce va contine acesta: sapte piese noi si sapte piese vechi, reinregistrate. Fanii sunt cei ce vor alege piesele vechi, din 1984 pana in zilele noastre“, ne-a mai spus Nelu Dumitrescu.  Douazeci dintre participantii la vot vor primi, prin tragere la sorti, o invitatie in backstage. Acestia vor putea asista la pregatirea concertului aniversar, din spatele scenei.  Biletele la concertul din aceasta seara costa 50 de lei.

author avatar
Bianca Dima
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger