AcasăMONDEN“Victor Newman” a decis sa taie in carne vie: Scandal sexual...

“Victor Newman” a decis sa taie in carne vie: Scandal sexual pe platourile de la “Tanar si nelinistit”

“Summer Newman” sustine ca a fost hartuita sexual de “Adam Newman”

Actorii din serialul-fluviu “Tanar si nelinistit” chiar asa  si sunt:  tineri si nelinistiti. Michael Muhney, interpretul personajului Adam, fiul lui Victor Newman cu Hope Wilson, a fost concediat dupa ce ar fi hartuit-o sexual pe Hunter King, adica interpreta lui Summer, fiica lui Phyllis Summers cu Nicholas Newman.

“Summer Newman” sustine ca a fost hartuita sexual de “Adam Newman”

Tanara in varsta de 20 de ani le-a povestit producatorilor ca Michael, barbat insurat si cu trei copii acasa, a pipait-o pe sani, fara consimtamantul ei, in doua ocazii. Jignita, Hunter a apelat la sefii serialului si i-a rugat sa ia masuri, altfel va merge la politie. Dintre actorii care joaca in film, primul care a luat atitudine a fost venerabilul Eric Braeden, interpretul lui Victor Newman.

Actorul Michael Muhney a fost concediat la insistentele colegului sau, Eric Braeden

Acesta i-ar fi batut la cap pe producatori sa renunte la serviciile lui Michael, pe care oricum nu il suporta. “Relatiile dintre Eric si Michael au fost intotdeauna tensionate si nu de putine ori a trebuit sa ii despartim ca sa nu se ia la bataie”, a povestit o sursa de pe platourile de filmare ale serialului “Tanar si nelinistit. Care era motivul acestor dispute? “Michael isi lua rolul in serios, chiar foarte in serios chiar si venea intotdeauna pe platou cu replicile invatate. Eric, pe de alta parte, e foarte relaxat si refuza sa invete replicile.

Interpretul lui Victor Newman face legea pe platourile de filmare de la “Tanar si nelinistit”

Obisnuieste sa improvizeze, ceea ce pe Michael il scotea din minti”, a adaugat aceeasi sursa, precizand ca interpretul lui Adam Newman considera ca asa-zisa relaxare a lui Braeden era, de fapt, o lipsa crasa de respect fata de colegi. “Cum relatiile dintre Eric si Michael erau tensionate, nu e de mirare ca atunci ca Hunter a povestit ca a fost hartuita sexual, Braeden i-a luat partea. Eric e un tip care are mare putere pe platourile de filmare si sunt multi cei care se tem de el. Daca esti unul dintre prietenii lui, considera-te norocos, daca te afli de cealalta parte a baricadei,  ce sa zic, mult noroc”, a adaugat aceeasi sursa.

author avatar
Alina Creanga
2.021 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger