AcasăMONDEN“Sultana Mihrimah” din “Suleyman Magnificul” se marita a doua oara

“Sultana Mihrimah” din “Suleyman Magnificul” se marita a doua oara

Actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, se pregateste sa imbrace din nou rochia de mireasa.

In “Suleyman Magnificul”, Pelin este “maritata” cu Ozan Guven (Rustem-Pasa)

Interpreta fiicei sultanului Suleyman a acceptat cererea in casatorie a iubitului sau, omul de afaceri Bedri Guntas. Desi s-au cunoscut abia acum trei luni, la o sala de fitness, Pelin si Bedri au ajuns la concluzia ca nu are niciun sens sa mai astepte. Afaceristul i-a oferit actritei un superb inel de logodna, iar acum amorezii asteapta incheierea filmarilor la “Suleyman Magnificul” pentru a putea incepe pregatirile de nunta. “Bedri mi-a oferit inelul si m-a cerut de nevasta”, a confirmat vestea cea buna Pelin, care, insa, nu stie data nuntii.

Pelin si antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu au divortat in doar 10 minute, acum 5 luni

“S-ar putea sa fie chiar la vara”, a mai spus actrita. “Abia astept sa ma marit si sa devin mamica”, a adaugat “fiica lui Suleyman Magnificul”. Pentru Pelin Karahan, acesta este cel de-al doilea mariaj. Din 2011 si pana acum cinci luni, actrita a fost maritata cu antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu. Imediat ce a anuntat ca se desparte de Erdinc, presa din Turcia a speculat ca motivul divortului ar fi fost dragostea mistuitoare pe care tanara o simtea pentru colegul ei, Ozan Guven, nimeni altul decat interpretul ambitiosului Pasa Rustem, ginerele lui Suleyman Magnificul.

Nunta cu afaceristul Bedri Guntas ar putea avea loc la vara

Barfa a fost infirmata insa si de Pelin, si de Ozan. “Sunt om serios, nu obisnuiesc sa umblu cu fete de 20 si ceva de ani”, a declarat atunci “Rustem-Pasa”.

[nggallery id=502]

author avatar
Alina Creanga
3.571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger