AcasăMONDEN“Sultana Mihrimah” din “Suleyman Magnificul”, agatata de un fotbalist

“Sultana Mihrimah” din “Suleyman Magnificul”, agatata de un fotbalist

Frumoasa Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul “Suleyman Magnificul”, nu duce lipsa de admiratori. Devenita de curand o femeie libera, ca urmare a divortului de antrenorul de fitness Erdinç Bekiroğlu, actrita a fost abordata, de curand, de un fotbalist.

Presa a speculat ca Pelin ar fi divortat de Erfinc Bekiroglu de focul colegului ei, Ozan Guven
Fotbalistul Ibrahim Toraman incearca sa inscrie in poarta “sultanei Mihrimah”

Cel care si-a incercat norocul la “sultana” este Ibrahim Toraman, in varsta de 32 de ani, jucator al echipei Besiktas. Acesta a remarcat-o pe frumoasa Pelin Karahan intr-un restaurant din Istanbul si nu a ezitat sa se ridice de la masa lui, sa mearga la a ei si sa se bage in seama. Dupa un scurt schimb de amabilitati, Toraman a trecut vitejeste la fapte si i-a cerut lui “Mihrimah” numarul de telefon. Intrebata de paparazzi daca e gata sa se arunce cu capul inainte intr-o noua relatie, actrita a raspuns ca e pregatita sufleteste sa dea o noua sansa iubirii. Iubirii adevarate, adica nu isi pierde timpul cu flirturi care nu duc nicaieri.

Actrita a divortat acum aproape doua luni de antrenorul de fitness Erdinç Bekiroğlu, presa speculand atunci ca vedeta s-ar fi indragostit de sotul ei din film, Rustem Pasa, interpretat de actorul Ozan Guven. Acesta, insa, a tinut sa infirme zvonurile. “Sa fim serosi. Am 40 de ani. Credeti ca ma apuc sa flirtez cu tanara de 25 de ani?”, a incercat Ozan sa puna capat speculatiilor.

author avatar
Alina Creanga
1.565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger