AcasăMONDEN“Sultana Mahidevran” din “Suleyman Magnificul” a ramas gravida

“Sultana Mahidevran” din “Suleyman Magnificul” a ramas gravida

Bucurie mare in familia lui “Suleyman Magnificul”. Frumoasa Nur Fettahoglu, interpreta nefericitei sultane Mahidevran, a aflat ca este insarcinata.

“Sultana Mahidevran” s-a casatorit la sfarsitul lunii octombrie, la Istanbul, cu omul de afaceri Levent Veziroglu

Actrita Nur Fettahoglu este in culmea fericirii. La mai putin de o luna de la fastuoasa nunta cu omul de afaceri Levent Veziroglu, interpreta sultanei Mahidevran a aflat ca urmeaza sa devina mamica.  Din cate se pare, vedeta ar fi gravida in cinci saptamani. “Imi doresc foarte tare sa devin mama. Ador copiii”, a declarat superba actrita, care, nu mai departe de saptamana trecuta, era oprita pe strada de jurnalistii din Istanbul si intrebata cand are de gand sa devina mama.

“Nu stiu, cat mai curand sper. Lucram la asta. Si eu, si Levent ne dorit ca in casa noastra sa se auda rasete de copii”, raspundea atunci Nur, fara sa stie ca era deja gravida. In varsta de 33 de ani, interpreta sultanei Mahidevran se afla la al doilea mariaj. Vedeta a mai fost casatorita in perioada 2008-2011 cu brokerul Murat Aysan, dar povestea de iubire s-a sfarsit brusc, iar cei doi au decis sa o ia fiecare pe drumul sau. Pe actualul sot, cu 16 ani mai varstnic, Nur l-a cunoscut la inceputul anului. A fost dragoste la prima vedere, iar amorezii nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a-si da seama ca vor sa imbatraneasca unul alaturi de celalalt. “Sultana” si afaceristul s-au casatorit la sfarsitul lunii octombrie, in prezenta a 70 de invitati alesi pe spranceana, printre care s-a aflat si Selma Ergec, interpreta sultanei Hatice, de altfel si martora actritei cand a devenit doamna Veziroglu.

Citeste si – Ce intrigi aduce Malkocoglu la palatul lui Suleyman Magnificul!

author avatar
Alina Creanga
7.947 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger