AcasăMONDEN“Sultana Hurrem” din “Suleyman Magnificul” risca sa isi piarda fetita

“Sultana Hurrem” din “Suleyman Magnificul” risca sa isi piarda fetita

Necazurile se tin lant de actrita Meryem Uzerli, cea care i-a dat viata sultanei Hurrem  in primele trei sezoane ale serialului “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”. Dupa ce s-a vazut nevoita sa renunte la filmul care i-a adus celebritatea, a fost lasata insarcinata si apoi parasita de iubit, s-a luptat cu o depresie cumplita si a fost la un pas de a-si pune capat zilelor aruncandu-se de la balcon, artista traieste cu teama ca va pierde custodia fetitei ei, Lara.

Interpreta sultanei Hurrem nu ii permite fostului iubit sa isi vada fetita

A nascut acum doua luni si, in loc sa se bucure de miracolul de a fi mamica, Meryem Uzerli sta cu spaima in san. Fostul iubit, afaceristul Can Ates, cel care  batut-o la cap sa avorteze, apoi a parasit-o, o ameninta ca ii va lua copilul. “E o psihopata, nu isi mai ia medicamentele, nu e normal ce se intampla!”, a izbucnit, zilele trecute, Can Ates, care, intre timp, si-a dat seama ca o vrea alaturi pe micuta Lara. Cum “sultana Hurrem” ii refuza vizitele si chiar l-a amenintat cu politia daca va incerca sa se apropie de ea ori de fiica ei, afaceristul a trecut la acuzatii grave si chiar si-a anuntat intentia de a lupta in justitie pentru custodia copilei.

 

Lara, fetita sultanei Hurrem

“Am aflat ca Meryem a intrerupt tratamentul (n.r. anul trecut, actrita a fost internata, vreme de mai multe saptamani, intr-o clinica psihiatrica din Berlin pentru a-si trata depresia). E prea devreme. Avem de-a face cu o femeie matura, care nu e in stare sa uite de problemele amoroase si sa copereze pentru binele copilului”, si-a continuat Can Ates atacul. “Recunosc ca m-am speriat cand am aflat ca Meryem e gravida si am reactionat violent. N-am avut niciodata noroc in dragoste si mi-a fost teama sa imi asum responsabilitatea.

Can Ates e hotarat sa lupte pentru custodia Larei

 

Totusi, am dreptul sa fac greseli. Intre timp, mi-am recunoscut vina si consider ca nu meritam acest tratament din partea ei”, a incercat sa se dezvinovateasca omul de afaceri.

author avatar
Alina Creanga
5.370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger