AcasăMONDEN“Sultana Hurrem” din “Suleyman Magnificul” are un amant de culoare

“Sultana Hurrem” din “Suleyman Magnificul” are un amant de culoare

“Sultana Hurrem” crede din nou in iubire

Temperamentala Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul turcesc “Suleyman Magnificul”, a cazut din nou “sub domnia iubirii”.

“Sultana Hurrem” crede din nou in iubire

Frumoasa Meryem Uzerli, cea care, pana in primavara,  a interpretat-o pe sultana Hurrem, din  serialul “Suleyman Magnificul”, apoi a predat rolul mai varstnicei Vahide Gordum, iubeste din nou. Cel care ar fi facut-o sa creada din nou in dragoste este  prezentatorul TV Patrice Bouédibéla. Cu 9 ani mai varstnic decat Meryem, Patrice, in al carui palmares amoros figureaza inclusiv cantareata Anastacia, a stiut cum sa se apropie de turcoaica, dar si sa ii redea optimismul si pofta de viata.

Actrita Meryem Uzerli, alaturi de Patrice Bouédibéla, despre care se crede ca i-a devenit iubit
Vreme de un an, Patrice a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de cantareata Anastacia

Potrivit apropiatilor, Meryem, care este insarcinata in luna a saptea, a inceput sa iasa din casa, sa se plimbe si sa priveasca spre viitor cu mai multa incredere. Povestea de amor cu afaceristul Can Ates, cel care a inselat-o si i-a cerut sa avorteze, e ca un cosmar, din care “sultana Hurrem” in sfarsit s-a trezit. “ Noi, prietenii lui Meryem, suntem fericiti ca in sfarsit a iesit din izolare. Pentru ca e gravida in luna a saptea, trebuie sa evite barurile si restaurantele in care se fumeaza, dar asta nu inseamna ca nu iese din casa. Impreuna cu Patrice iese adesea la plimbare, si-a facut chiar si prieteni noi”, a povestit un apropiat al actritei. “Cred ca a venit vremea sa ma gandesc la mine si la copilul meu. Fiti siguri ca Can a ramas definitiv in trecut”, a confirmat Meryem faptul ca a uitat de supararile care au chinuit-o luni intregi. Cum era de asteptat, fostul iubit al vedetei din “Suleyman Magnificul” nu s-a abtinut si a venit cu o replica dura la adresa lui Meryem. “Imi plac femeile atractive, dar ma tem de casatorie si, de fapt, nici nu cred in aceasta institutie. M-am despartit de Meryem pentru ca nu avea decat un scop: sa se marite cat mai repede”, a explicat Can Ates.

author avatar
Alina Creanga
1.930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger