AcasăMONDEN“Sultana Fatma”, din “Suleyman Magnificul”, doi ani de amor cu “Brad Pitt”

“Sultana Fatma”, din “Suleyman Magnificul”, doi ani de amor cu “Brad Pitt”

In primavara, “sultana Fatma” a dat atacul la “printul Cihangir”

Actrita Meltem Cumbul, in varsta de 44 de ani, interpreta sultanei Fatma din serialul “Suleyman Magnificul”, este la fel de iubareata si jucausa precum personajul sau din serialul de la Kanal D.

 

Meltem, in ziua nuntii, alaturi de arhitectul Caglayan Tugal

Considerata una dintre cele cele mai frumoase, dar si talentate actrite din Turcia, Meltem Cumbul a tinut nu de putin ori prima pagina a ziarelor si revistelor datorita incalcitei sale vieti sentimentale. Pana acum, Meltem s-a maritat de doua ori  si a divortat tot de doua ori. Cu primul sot, arhitectul Caglayan Tugal, s-a casatorit in 2003. Divortul a venit un an mai tarziu, din nepotrivire de caractere. Urmatorul barbat a fost Ali Can Ozbas, cu 14 ani mai tanar decat interpreta sultanei Fatma. Cei doi s-au casatorit in secret in 2012, la Kusadasi, si au divortat, public, in 2013.

 

Actrita si sotul ei, Ali Can Ozbas

Povestea de dragoste care a inflacarat cel mai mult imaginatia jurnalistilor a fost, insa, aceea cu frumosul Kivanc Tatlıtuğ (30 de ani), desemnat cele mai bun model din Turcia, dar si din lume in anul 2002. Kivanc, pe care vi-l amintiti, probabil din serialul “Iubire de argint”, si Meltem s-au cunoscut in 2009. Desi forma un cuplu cu Miss World 2002 Azra Akin, Tatlıtuğ, poreclit “Brad Pitt al Turciei” nu s-a dat in laturi de la o aventura cu mai varstnica lui colega de breasla. Azra a aflat si a pus capat relatiei. Din nefericire, nici amorul cu Meltem nu a mai tinut mult.

 

Meltem este la fel de vioaie si pusa pe sotii precum personajul ei din “Suleyman Magnificul”

Dupa 6 luni, cei doi si-au luat adio. Aproape trei ani mai tarziu, “Brad Pitt” si “sultana Fatma” au decis sa mai dea o sansa iubirii si chiar planuiau sa se insoare.

Kivanc şi Meltem s-au iubit in doua reprize

Actrita a imbracat din nou rochia de mireasa, dar nu pentru casatoria cu Tatlıtuğ, ci cu Ali Can Ozbas. Pasiunea actritei pentru barbatii mult mai tineri decat ea s-a facut remarcata si in primavara aceasta, cand Meltem a dat atacul la colegul ei din “Suleyman magnificul”, Tolga Saritas ( 22 de ani), interpretul printului Cihangir, fiul cocosat al sultanului.

In primavara, “sultana Fatma” a dat atacul la “printul Cihangir”

author avatar
Alina Creanga
7.316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger