AcasăMONDEN“Skyler White” din “Breaking Bad”, amenintata cu moartea de fanii serialului

“Skyler White” din “Breaking Bad”, amenintata cu moartea de fanii serialului

Anna Gunn, actrita care o interpreteaza pe Skyler, sotia lui Walter White, profesorul devenit traficant de droguri, a constatat ca nu e deloc populara printre fanii serialului.

Fanii serialului “Breaking Bad” nu o inghit pe interpreta personajului Skyler, sotia, profesorului-traficant Walter White

Ba, chiar exista si unii telespectatori care si-ar dori ca actrita Anna, si nu personajul jucat de ea, sa aiba un sfarsit tragic. In serialul “Breaking Bad”, Gunn joaca rolul lui Skyler, sotia lui Walter White, un profesor de chimie care devine producator si traficant de droguri dupa ce afla ca are cancer si se teme ca-si va lasa in urma familia saraca lipita. Daca lui Walter, personaj interpretat de Bryan Cranston, i se iarta derapajele, Skyler, care nu e de acord cu noul stil de viata al sotului, e tinta urii spectatorilor, care au lansat nenumarate pagini de Facebook, tip „I Hate Skyler White / O urasc pe Skyler White”, pe care isi varsa focul.

Partea inspaimantatoare e ca exista si fani ai serialului care au inceput sa se intereseze unde locuieste actrita pentru ca vor sa o ucida.

author avatar
Alina Creanga
1.171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger