AcasăMONDEN“Rihanna din Romania”, bomba sexy care se pregateste sa o coboare din...

“Rihanna din Romania”, bomba sexy care se pregateste sa o coboare din topuri pe “Ciresica”!

Simpatica Nicole Cherry, copilul-minune al muzicii romanesti, are concurenta redutabila intr-o colega de generatie. Adolescenta care ameninta sa ii fure lui Nicole locurile fruntase in topurile muzicale se numeste Yssa, dar profesorii si fanii ii spun “Rihanna de Romania”.

O colega de generatie ii face concurenta lui Nicole Cherry

Pe numele ei adevarat Isabela Ilie, cantareata Yssa si-a propus sa dea marea lovitura profesionala in 2014, punand capat astfel suprematiei colegei sale de generatie, Nicole Cherry. Desi are doar 14 ani, Yssa,  ori Rihanna de Romania, asa cum o alinta Crina Mardare si Mihaela Cernea, profesoarele ei de canto, stie bine ce are de facut. De curand, adolescenta a inceput sa colaboreze cu doi producatori de elita, F.Charm si Matteo, iar piesa pe care i-au facut-o acestia e gata de lansare, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa intre pe radiouri.

Rihannna de Romania s-a transformat pe negandite intr-o veritabila bomba sexy

In plus, “Rihanna de Romania” pare sa fie constienta ca reclama e sufletul comertului, motiv pentru care  s-a lasat fotografiata in ipostaze demne de o diva. Pentru sedinta foto, realizata de Gabi Boholt, Yssa a renuntat la imaginea inocenta, cu care isi obisnuise admiratorii, in favoarea uneia sexy, de printesa rock. “Inarmata” cu tinute indraznete, menite sa ii puna in valoare atuurile fizice, adolescenta care “i-a pus gand rau” lui Nicole Cherry pare ca e gata sa porneasca la lupta.

author avatar
Alina Creanga
4.787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger