AcasăMONDEN“Printul Selim” din “Suleyman Magnificul” s-a cuplat cu logodnica lui “Malkocoglu”

“Printul Selim” din “Suleyman Magnificul” s-a cuplat cu logodnica lui “Malkocoglu”

Actorul Engin Ozturk, interpretul printului Selim, fiul sultanului, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a cazut in mrejele unei brunete focoase.

Burak Ozcivit si Ceylan Capa au fost la un pas de casatorie

Femeia care i-a pus inima pe jar  lui Engin este Ceylan Capa, nimeni alta decat fosta iubita a mustaciosului Burak Ozcivit (30 de ani), adica “ Malkocoglu” din serialul de la Kanal D. Ozturk (27 de ani) si Capa s-au cunoscut la  nunta lui Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din “Suleyman Magnificul”, iar de atunci sunt nedespartiti. Curios lucru, cea care le-a facut lipeala este nimeni alta decat Merve Bolugur, actrita care are o joaca in serial pe temperamentala Nurbanu. Cum de s-a gandit Merve ca frumoasa Ceylan este o partida de neratat pentru Engin ramane un mister, in conditiile in care, de ani intregi, “Nurbanu” este ca si umbra “pasei Malkocoglu”.

“Printul Selim” nu si-a asumat inca in mod public relatia cu iubita colegului sau

Mai mult, pe vremea cand acesta era logodit si planuia o nunta ca-n povesti cu Ceylan Capa, Merve nu se dadea dusa de langa frumosul actor, cei trei aparand  mereu impreuna la evenimente.  Ba inca si mai curios este faptul ca, intr-o perioada, “sultana Nurbanu” accepta curtea asidua pe care i-o facea colegul ei, “printul Selim”, pe care, acum, l-a azvarlit in bratele lui Ceylan.

author avatar
Alina Creanga
4.376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger