AcasăMONDEN“Printul Mustafa” din “Suleyman Magnificul” a facut-o celebra in Rusia pe Ana-Maria...

“Printul Mustafa” din “Suleyman Magnificul” a facut-o celebra in Rusia pe Ana-Maria Barnoschi

Simpatica Ana-Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu de la “Roata norocului”, recunoaste deschis ca este fana a serialului “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” si ca a cazut victima privirii patrunzatoare a “printului Mustafa”.

Printul Mustafa
Ana-Maria Barnoschi i-a facut pe rusi sa se ia la harta

“De cate ori ma uit la serial, sper ca printul Mustafa sa apara pe micul ecran, sa fie mai vizibil. De fapt, mi-ar placea sa il vad in fiecare episod. Cu un chip usor trist si cu o privire patrunzatoare, printul Mustafa, interpretat de Mehmet Gunsur, nu are cum sa nu iti ramana in minte”, marturisea Ana in urma cu aproape o saptamana. Cine s-ar fi gandit ca declaratia ei va fi preluata de unul dintre cele mai active bloguri rusesti dedicate lui “Suleyman Magnificul”, vedeta capatand astfel un material de prezentare?!

Desi scurtut, textul, insotit de o fotografie cu “Mustafa” si una cu Ana o recomanda pe  asistenta lui Varciu drept “o faimoasa dansatoare din Romania” si “vedeta a postului Kanal D”. Elogiile tinerei la adresa actorului Mehmet Gunsur au avut darul de a intarata spiritele si au fost intens comentate de fanii rusi ai serialului, unii dintre acestia considerand ca Barnoschi nu are dreptate.

author avatar
Alina Creanga
2.772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger