AcasăMONDEN“Printul Cihangir”, fiul cocosat al lui Suleyman Magnificul, prins intr-un triunghi amoros...

“Printul Cihangir”, fiul cocosat al lui Suleyman Magnificul, prins intr-un triunghi amoros cu “matusa Fatma” si cumnata “Mihrunnisa”?

Actorul turc Tolga Saritas, interpretul printului Cihangir, fiul cocosat al sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Mgnificul-Sub domnia iubirii”, are mare trecere la femei. De regula, la cele mai in varsta decat el. Aceasta, insa, nu il deranjeaza prea tare. Ba, dimpotriva, Tolga se simte rasfatat si apreciaza atentia care i se acorda. Pana acum, presa turca l-a cuplat cu doua dintre mai varstnicele sale colege de serial.

Tolga Saritas, actorul in varsta de 22 de ani care il interpreteaza pe printul Cihangir la maturitate, se considera un barbat norocos. Joaca in filme inca de la terminarea liceului, a fost cooptat in distributia lui “Suleyman Magnificul” si are admiratoare berechet. Desi este un tip discret si care nu doreste sa fie in atentia presei datorita povestilor de amor, Tolga nu a prea reusit sa isi tina viata personala departe de ziaristi. Doar anul acesta, presa din Turcia l-a cuplat cu doua dintre colegele sale din “Suleyman Magnificul”.

Citeste si :

Mihrunnisa, fiica piratului Barbarossa din “Suleyman Magnificul”, s-a iubit cu Emir din “Feriha”

Este vorba despre actrita Berrak Tuzunatac (29 de ani), interpreta curajoasei Mihrunnisa, fiica lui Hayreddîn Barbarossa si viitoarea iubita a printului Mustafa si Meltem Cumbul (43 de ani), interpreta sultanei Fatma, sora Magnificului. Tolga a fost surprins de paparazzi cand in compania “cumantei”, cand in compania “matusii” si, pentru ca a refuzat de fiecare data sa faca vreun comentariu, barfitorii s-au pus pe treaba. Asa a ajuns “fiul cocosat” al sultanului sa fie banuit ca are inima mult prea zburdalnica si ochii alunecosi.

[nggallery id=508]

Dintre cele doua posibile povesti de amor, cea mai savuroasa pentru jurnalisti a fost cea cu “sultana Fatma” din Suleyman Magnificul, iar motivele sunt usor de inteles. In primul rand, este vorba de o diferenta de 21 de ani intre protagonisti si apoi, Meltem s-a maritat si a divortat de doua ori si a fost cuplata si cu frumosul Kivanc Tatlıtuğ (30 de ani), interpretul lui Mehmet, din serialul “Iubire de argint”.

Cand vine vorba despre lipiciul sau femei mai in varsta, actorul Tolga Saritas nu se fereste. “Cand am fost cooptat in proiectul “Suleyman Magnificul”, ma asteptam sa aiba succes. Nu ma asteptam, insa, ca atatia oameni sa imi indrageasca personajul. In special, femeile mai in varsta. Cum ma vad, simt nevoia sa comporte afectuos si foarte protector cu mine”, povestea nu cu mult timp in urma interpretul printului Cihangir din Suleyman Magnificul. “ Ce este si mai amuzant este ca toate mamele cu care ma intalnesc spun ca sunt ginerele perfect”, a mai adaugat actorul.

author avatar
Alina Creanga
16.266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger