AcasăMONDEN“Printul Baiazid”, din “Suleyman Magnificul”, inamorat pe bune de “verisoara Huricihan”

“Printul Baiazid”, din “Suleyman Magnificul”, inamorat pe bune de “verisoara Huricihan”

Pe platourile de filmare de la “Suleyman Magnificul” chiar domneste iubirea.  Actorul Aras Bulut Iynemli, interpretul printului Baiazid la maturitate, s-ar fi inamorat de partenera lui, frumoasa Burcu Ozberk, cea care ii da viata verisoarei Huricihan.

Citeste si: “Sultana Mihrimah” din Suleyman Magnificul e gravida!

In vreme ce “Baiazid” atrage atentia asupra lui, “Huricihan” se face nevazuta

Cupidon se tine de pozne si indreapta sageti catre actorii care joaca in serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”. Dupa ce “Ibrahim “ s-a indragostit de “Hatice”, “Sah Huban” a suspinat in zadar dupa “sultanul Suleyman”, printul Mehmet” dupa “printesa Aybige”, iar lui “Selim” i s-au aprins calcaiele dupa “Nurbanu”, a venit si randul lui Baiazid. Potrivit presei din Turcia, interpretul tanarului print, Aras Bulut Iynemli, ar fi cazut in mrejele colegei sale, Burcu Ozberk, actrita din Ankara ce o joaca pe Huricihan, fiica pasei Ibrahim si a sultanei Hatice. Desi au incercat sa tina presa la distanta, amorezii au fost surprinsi de paparazzii turci in timp ce luau masa intr-un restaurant din Istanbul.

“Baiazid” si “Huricihan”, alti doi indragostiti nefericiti din “Suleyman Magnificul”

Dornic sa o fereasca pe Burcu de o intalnire cu presa, Aras s-a comportat precum un …print. A chemat iute un chelner si l-a rugat sa ii dea o mana de ajutor. “Frate, te rog cu cerul si cu pamantul!Ajuta-ma sa le distrag atentia jurnalistilor, timp in care prietena mea o sa se faca nevazuta”, a fost auzit Aras, soptindu-i unui angajat al restaurantului cu pricina. Incantat sa ii faca o favoare unuia dintre actorii din “Suleyman Magnificul”, chelnerul s-a executat. Imediat, in jurul lui “Baiazid” s-au strans si alti ospatari, care s-au pus pe cerut autografe. In vremea ce jurnalistii erau ocupati cu surprinderea “baii de multime”, “Huricihan” a iesit din local si s-a pierdut in multime. Cat a durat sau daca mai dureaza amorul dintre cei doi actori nimeni nu stie. Cert este ca Aras a incalcat o regula pe care singur o enuntase, aceea de a nu se indragosti de o colega de breasla pe motiv ca nu ar suporta sa o vada sarutand un alt barbat, chiar si doar pentru ca asa scrie in scenariu.

Citeste si: “Sultana Mihrimah” din Suleyman Magnificul e gravida!

“Suleyman Magnificul”, inlocuit

Veste trista pentru admiratorii lui “Suleyman Magnificul” . Pe durata verii, serialul  va fi inlocuit o o poveste de amor din zilele noastre, “Dragoste la prima vedere”. Ultimul episod din “Suleyman” va fi difuzat pe 13 iunie, potrivit  Radar de Media, difuzarea acestuia urmand a fi realuata in toamna. “Dragoste la prima vedere” se va difuza de trei ori pe saptamana, miercuri, joi si vineri.

author avatar
Alina Creanga
12.383 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger