AcasăMONDEN“Malkocoglu” si “Nurbanu” din “Suleyman Magnificul”, “atacati” de florarii din Istanbul

“Malkocoglu” si “Nurbanu” din “Suleyman Magnificul”, “atacati” de florarii din Istanbul

Actorii Burak Ozcivit si Merve Bolugur, interpretii personajelor Malkocoglu si Nurbanu, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, au trait momente nu prea placute intr-un cartier din Istanbul.

“Nurbanu” si mama ei s-au albit la fata cand s-au vazut inconjurate de vanzatori

Aflati cu treburi prin zona, Burak si Merve au fost inconjurati din toate partile de vanzatorii de flori, care si-au pus in cap sa nu ii lase sa plece pana ce nu le cumpara trandafirii ori lalelele. Insotita de mama ei, “sultana Nurbanu” s-a baricadat in masina si a facut tot felul de manevre mai mult sau mai putin inspirate pentru a putea scapa de precupeti.

“Malkocoglu”, scos din minti de vanzatorii care erau gata sa se lase calcati de masina, doar-doar va cumpara flori de la ei

Speriata ca oamenii incepusera ii bata cu pumnii in parbriz, Merve a fost la un pas de lesin si n-a fost in stare sa zambeasca nici macar atunci cand unul dintre florari a inceput sa arunce petale de flori pe parbrizul automobilului, urland din toti rarunchii “Sa aruncam flori in calea sultanei”. Printr-o situatie similara a trecut si interpretul seducatorului Malkocoglu, care a fost silit sa claxoneze ca un nebun si chiar sa urle la vanzatorii de flori, doar-doar ii va convinge sa se dea din calea lui.

author avatar
Alina Creanga
1.125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger