AcasăMONDEN“Malkocoglu” din “Suleyman Magnificul” a impuscat un milion de dolari de pe...

“Malkocoglu” din “Suleyman Magnificul” a impuscat un milion de dolari de pe urma unui caprior

Burak Ozcivit, cel mai frumos mustacios din showbizul turcesc si interpretul boierului Malkocoglu, din serialul “Suleyman Magnificul”, a topit inca o data inimile numeroaselor sale admiratoare.

Burak este erou nu doar in “Suleyman Magnificul”, ci si in reclama la Pepsi
Interpretul boierului Malkocoglu este considerat cel mai frumos barbat din “Suleyman Magnificul”

Burak Ozcivit, actorul dupa care suspina  mai mult sau mai putin zgomotos fanele serialului “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, e un tip curajos si cu inima buna. Avand in minte aceste calitati ale celui care ii da viata boierului Malkocoglu, bosii de la Pepsi au venit cu ideea pe a-l distribui pe artist in  cea mai recenta reclama a binecunoscutei bauturi racoritoare. Scenariul a fost simplu: iarna grea, omatul mare, iar frumosul Burak salveaza de la moarte un caprior ranit, pe care il cara in spate kilometri intregi prin zapada. Ba, pentru a se asigura ca animalul nu va muri de frig, actorul ii da si haina de pe el.

Ajuns, intr-unul final, alaturi de prietenii cu care era in vacanta, Burak este rasplatit, de o tanara admiratoare, cu o privire galesa, pentru ca in secunda urmatoare sa fie lasat si fara camasa care ar fi trebuit sa il apere de frig. Si, nu-i vorba, la filmari, “Malkocoglu” a indurat in frig cumplit. Pentru ca reclama sa iasa ca la carte, actorul a tras dubla dupa dubla, timp de 16 ore, in conditiile in care afara erau -15 grade Celsius. Efortul lui Burak nu a fost, insa, in van., la final, starul fiind rasplatit cu un milion de dolari.

[youtube]S0nBT9EHF4A[/youtube]

author avatar
Alina Creanga
2.278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger