AcasăMONDEN“Inca o iubesti!” Bendeac vorbeste despre fosta iubita care a venit la...

“Inca o iubesti!” Bendeac vorbeste despre fosta iubita care a venit la “Romania Danseaza” (VIDEO)

La cateva zile dupa ce am vazut-o pe fosta iubita a lui Mihai Bendeac pe scena de la “Romania Danseaza”, acum actorul face o marturisire la care nu s-ar fi asteptat nimeni.

Cu cateva minute in urma, juratul de la “Romania Danseaza” a postat un mesaj pe Facebook, in care marturiseste ca a fost subiectiv in jurizare. Bineinteles ca prietenii de pe reteaua de socializare si-au dat cu parerea. “Inca o iubesti”, “ Mi se pare ca mori dupa ea”, “Normal ca nu ai putut fi 100% obiectiv, dar Andreea chiar merita steluta aurie” au fost doar cateva dintre mesajele pe care vedeta le-a primit din partea fanilor.

Andreea Popescu, in varsta de 29 de ani, a venit sa castige marele premiu la emisiunea difuzata de Antena 1. Actorul a avut parte de surpriza vietii lui, cand a vazut cine paseste pe scena.

Inainte de a incepe spectacolul, juratul i-a spus ca ar fi mai bine sa treaca la dans, pentru ca la vorbit se pricepe mai putin. Dupa aceea, Mihai Bendeac i-a explicat ca tot ce i-a spus nu este o jignire, din contra, a fost o lauda. Vadit emotionat, el i-a marturisit ca ar fi de bun augur sa lase lumea mondena pentru a deveni un artist cu acte in regula.

[youtube]i62m3woeu3E[/youtube]

 

author avatar
Anca Murgoci
1.257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger