AcasăMONDEN“Hurrem” din “Suleyman Magnificul”: “Am asteptat trei ani ca sa mi se...

“Hurrem” din “Suleyman Magnificul”: “Am asteptat trei ani ca sa mi se intample asta” (VIDEO/FOTO)

Simpatica Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, nu isi mai incape in piele de fericire dupa ce a fost desemnata drept cea mai buna actrita intr-un rol principal dramatic, in cadrul Antalya Television Awards, echivalentul turcesc al prestigioaselor premii Emmy.

Meryem Uzerli, incantata ca a treia oara a fost cu noroc

In weekendul abia incheiat, simpatica Meryem Uzerli a avut motiv sa sarbatoreasca. Interpreta sultanei Hurrem din serialul “Suleyman Magnificul” si-a vazut visul cu ochii atunci cand a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol principal dramatic in cadrul Antalya Television Awards, echivalentul turcesc al premiilor  Emmy.

Actorul Halit Ergenc a primit trofeul in numele echipei de la “Suleyman Magnificul”

Bucuria lui Meryem a fost cu atat mai mare cu cat a avut de asteptat trei ani pana sa puna mana pe mult-ravnitul trofeu. “Aceasta a fost a treia mea nominalizare. Prima oara cand am fost nominalizata si nu am castigat, m-am gandit “«La naiba, nu ma ia nimeni in serios». In anul urmator, cand am fost nominalizata si iar n-am castigat, am plans. Acum, ma aflu pe scena in fata dumneavoastra si va pot spune ca sunt foarte mandra de mine. Acum sunt cu adevarat fericita”, a declarat entuziasmata actrita, dupa ce a primit trofeul din mainile lui Mustafa Akaydın, primarul orasului Antalya. Si nu doar interpreta sultanei Hurrem a plecat acasa cu un premiu.

 

“Suleyman Magnificul” a fost desemnat cel mai bun serial-drama, trofeul fiind ridicat de actorul Halit Ergenç, interpretul celui mai iubit sultan al turcilor. Nici fratii Yağmur si Durul Taylan nu au scapat nebagati in seama, acestia fiind desemnati drept cei mai buni regizori ai anului.

Lucian Bruma o picteaza pe Adela Diaconu, invesmantata intr-o rochie din colectia inspirata de serialul “Suleyman Magnificul”

Designerul Adela Diaconu e “Hurrem de Romania”

Creatoarea de moda Adela Diaconu a inceput pregatirile pentru lansarea noii sale colectii de rochii de seara inspirate de serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”. Si pentru ca orice colectie care se respecta are nevoie de un catalog, designerul s-a gandit sa isi faca unul un pic mai special, care, in loc de fotografii, sa contina picturi. In concluzie, Adela a cerut sprijinul artistului Lucian Bruma, pe care l-a rugat sa o imortalizeze imbracata in tinutele inspirate de moda din vremea sultanei Hurrem. Sedinta de pictura a avut loc in apropiere de Castelul Bran, supranumit “Castelul lui Dracula”.

[youtube]p4n74-U0-bY[/youtube]

 

author avatar
Alina Creanga
3.319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger