AcasăMONDEN “Casanova” de la Finante si-a tras iubita de “Nationala”

“Casanova” de la Finante si-a tras iubita de “Nationala”

Eugen Teodorovici, astazi ministru de Finante, este un cunoscut vanator de fuste. Cu toate acestea, de data asta, sacul pare sa-si fi gasit peticul. Aleasa lui “Casanova” de la Finante nu este alta decat Loredana Constantin, fosta iubita a fotbalistului-portar Bogdan Lobont.

Loredana, cu fiul lui Bogdan Lobont de mana, dar cu gandul la Eugen Teodorovici

De altfel, Loredana a mai avut tot soiul de prieteni vestiti, cum ar fi Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, ba chiar a fost, o scurta vreme, maritata cu fiul lui Nicolae Vacaroiu. Un socru cu o avere deloc de neluat in seama. Desi nu a fost casatorita cu Lobont, ea are un fiu cu portarul de la AS Roma. Dar, sa revenim. Weekend-ul trecut, minunatul ministru de Finante a abandonat costumul de zi cu zi si a trecut la slip, caci asa se sta pe plaja, la mare. Dar nu singur, ci cu Loredana, de la care a furat multe saruturi si alte momente romantice. Adica, nici “Casanova”, nici Loredana nu se prea sinchiseau daca erau vazuti impreuna, ceea ce ne spune ca sunt cam gata sa isi recunoasca relatia in public. Atras la discutii, caci, la orice terasa de fite din Mamaia e musai sa te intalnesti cu tot soiul de cunostinte, Teodorovici nu a scapat-o din priviri pe Loredana, chiar daca a fost imbiat cu tot soiul de vinaturi deosebite. Intre doua vorbe, “Casanova” mai voia de la bruneta cate un pupic prelung.

Eugen Teodorovici

Povestea dintre cei doi nu este insa o noutate. Teodorovici si Loredana se cunosc de ceva vreme, iar istoria lor comuna incepe cu un flirt nevinovat in birorurile Ministerului Fondurilor Europene, institutie unde  “Casanova” ocupa functia de ministru, iar femeia facea parte din departamentul de achizitii din cadrul MFE. S-au remarcat reciproc, s-au placut, au rezolvat aspectele impuse, si acum s-au relaxat undeva prin baldachinele intinse, regeste, prin Mamaia. Loredana se afla, de ani buni, in razboi  cu Lobont, fost portar de la Dinamo, Rapid sau Ajax Amsterdam. Dupa ce s-au despartit, cei doi s-au judecat pentru pensia alimentara a fiului lor.

Bogdan Lobont

La fel si Teodorovici. El s-a judecat cu Florentina, fosta sotie, pana in primavara lui 2013, cand au impartit ce mai aveau de impartit.

author avatar
Catalin Dumitrescu
6.899 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger