Keisuke Yamada este un artist autodidact care transforma simplele banane in capodopere comestibile.
Artistul se foloseste doar de scobitori si o lingurita si de fiecare data lucreaza contra cronometru pentru a termina „opera” inainte de oxidarea fructelor. Sculptura in banane nu pare a fi o treaba usoara. In primul rand din cauza texturii fragile a fructelor, dar si pentru ca nu se poate adauga material pentru a acoperi vreo greseala, asa cum se obisnuieste la modelarea in lut. Din acest motiv arta tanarului Keisuke Yamada, de 26 de ani, este atat de speciala. El povesteste ca prima lui creatie a fost un chip simplu si zambitor. Reactia pozitiva a celor din jur l-a incurajat sa mearga mai departe.
De atunci Keisuke a facut o serie intreaga de sculpturi in banane, care i-au adus recunoasterea internationala dupa ce si-a pus fotografiile pe site-ul de arta japoneza, Pixiv. Japonezul este electrician si doar noaptea are timp sa sculpteze in banane. Durata de realizare a unei lucrari este de maximum 30 de minute, dupa decojirea bananei. Cand termina face repede o poza si apoi isi „devoreaza” propria opera.