AcasăSANATATEVlad Voiculescu mitraliază cu acuzații, fără dovezi: "Decesele nu par a fi...

Vlad Voiculescu mitraliază cu acuzații, fără dovezi: „Decesele nu par a fi raportate corect”

vlad-voiculescuVlad Voiculescu, fără dovezi, face acuzaţii ca un banal protestatar, deşi tocmai a plecat de la Sănătate: "Decesele nu par a fi raportate corect"

Vlad Voiculescu, care a fost ministru al Sănătăţii până în urmă cu câteva zile, face acuzaţii la adresa autorităţilor exact ca un banal protestatar din Piaţa Victoriei. Acestuia i se cer dovezi pentru afirmaţiile pe care le face, apropo de raportările din pandemie.

Cu stupoare ne-am dat seama aproape în fiecare săptămână că ceva este greşit„, a afirmat, duminică, Vlad Voiculescu, precizând că „fie indicatorii au fost mermeliţi în anumită perioadă ca să dea mai bine„, fie decesele nu par a fi raportate corect.

Ministerul Sănătăţii nu gestionează singur pandemia. Trebuie gestionată în afara Ministerului.

Ministerul Sănătăţii sau sistemul sanitar gestionează ceea ce nu s-a gestionat înainte. Trage ponoasele. Este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient„, a declarat, duminică, Vlad Voiculescu, pentru Pro TV.

Voiculescu pretinde că datele comunicate ar fi greşite

Nu de puţine ori, fie printr-o muncă neglijentă, fie prin metodologii proaste, datele pe care se bazau deciziile erau greşite.

Cu stupoare ne-am dat seama aproape în fiecare săptămână că ceva este greşit: fie că indicatorii erau greşiţi, au fost mermeliţi în anumită perioadă ca să dea mai bine, fie mai târziu am văzut că inclusiv numărul de decese nu pare să fie raportat corect.

Lucrurile astea trebuie reparate şi trebuie să fie reparate rapid„, a mai declarat Voiculescu pentru sursa amintită.

Acesta consideră că „există o datorie dincolo de noi să ne bazăm deciziile pe date reale„.

Am indicaţii destul de clare că anumite cifre nu stau în picioare şi trebuie verificate. Cel mai probabil, chiar numărul deceselor în spitale este mai mare decât cele raportate„, a mai zis fostul ministru al Sănătăţii.

author avatar
Andrei Ștefan
108 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger