AcasăSANATATEVlad Voiculescu are zilele numărate la Ministerul Sănătăţii? USR i-a tranşat soarta!

Vlad Voiculescu are zilele numărate la Ministerul Sănătăţii? USR i-a tranşat soarta!

vlad voiculescuVlad Voiculescu are zilele numărate la Ministerul Sănătăţii? USR i-a tranşat soarta!

Vlad Voiculescu ar fi pierdut şi sprijinul USR-ului şi, prin urmare, ar avea zilele numărate în fotoliul de ministru al Sănătăţii.

Se pare că cea mai bună variantă ar fi ca ministrul să-şi dea demisia, tocmai pentru a nu declanşa o criză în coaliţia de guvernare.

Adrian Wiener, noul ministru al Sănătăţii?

USR-iştii i-ar fi găsit şi un înlocuitor lui Vlad Voculescu. Şeful de la Sănătate ar fi presat de liderii USR să îşi dea demisia, tocmai pentru a nu declanşa o criză în coaliţia de guvernare, conform postului Antena 3.

Liderii USR au şi găsit un înlocuitor pentru Voiculescu, pe Adrian Wiener. Mutarea ar fi girată şi de premierul Florin Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis, în timp ce Dacian Cioloş a rămas singurul susţinător.

Vlad Voiculescu este acum cel mai contestat personaj din USR. Sunt mulți lideri care cer demiterea lui Voiculescu de la Ministerul Sănătății și care consideră că păstrarea lui acolo este parte a unui complot a celor de la PLUS pentru a destabiliza Alianța înainte de Congres.

E inadmisibil! Doar USR suferă pentru ce se întâmplă la ministerele USRPLUS și asta nu e normal deloc„, au spus surse din USR pentru RomaniaTV.

author avatar
Andrei Ștefan
818 afisari

3 COMENTARII

  1. Vlad Voiculescu a dovedit inca o data ca nu este capabil sa faca ceva, darmaite sa mai si conduca un minister atat de greu, nereformat si profund corupt!
    Daca nu este inlocuit, de urgenta, vor deconta toti cei responsabili de numirea acestui jemanfisist care pana la anii astia nu a demonstrat ca e in stare de ceva, dar isi doreste cu orice pret sa fie in lumina reflectoarelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger