AcasăSANATATEVaccinul ROR, o crimă împotriva copiilor

Vaccinul ROR, o crimă împotriva copiilor

Pericolul vaccinului ROR, ascuns de autorități

Vaccinul trivalent, împotriva rujeolei, rubeolei și oreionului, mai cunoscut sub denumirea de ROR, produce, fără îndoială, cele mai multe reacții adverse grave, deși este trecut în calendarul național de imunizare a copiilor. Medicii tac, de teamă că vor fi linșați profesional, având în vedere că sunt foarte mulți bani în joc. Dar putem lucra cu materialul clientului, cum se spune, și aflăm, astfel, din prospectul vaccinului ROR, că riscurile de a dezvolta boli extrem de grave sunt mult mai mari față de a face pojar sau oreion.

Înainte de 1989, pojarul și oreionul erau considerate boli ale copilăriei, tratabile și cu riscuri minime de complicații. În ultimii ani, însă, pojarul și oreionul au devenit cele mai grave boli, cu complicații mortale, cel puțin în narativul oficial. Dacă dai o căutare pe google pentru aceste boli, găsești aceleași texte apocaliptice, trase la indigo, care sfârșesc cu unica metodă de protecție, vaccinul ROR. Acuzațiile multiple apărute de-a lungul timpului la adresa acestui vaccin, care, pur și simplu, nenorocește copii sănătoși, au fost, rând pe rând, îngropate, cu așa zise studii care arătau că autismul nu are legătură cu ROR, deși, chiar și în România, numărul de copii cu autism a explodat, ajungându-se la 558.000 de bolnavi. Medicii pediatri au constatat că, la trei săptămâni după vaccinarea micuților, apar problemele neurologice și imunologice, dar nu pot face mare lucru, pentru că opresiunea sistemului le-ar distruge viața și cariera. Ce fac însă, mulți dintre ei? La recomandă părinților să nu accepte vaccinul ROR. Din păcate însă, vaccinul este făcut la medicul de familie, iar acolo este puțin probabil ca părinții să fie atenționați. Statisticile arată că, în următorii 10 ani, unul din opt băieți va avea autism, dat fiind că boala îi afectează mai mult pe aceștia, decât pe fete. Deși în prospectul vaccinului ROR găsim inacceptabil de multe boli grave, ca reacții adverse, autismul nu se regăsește printre acestea, din motive deja evidente.

Meningită, encefalită și surditate

Față de cele trei boli contagioase, oreion, rujeolă și rubeolă, lista reacțiilor adverse la vaccinul ROR cu virusuri atenuate este enormă și înfiorătoare. Printre cele cu frecvență necunoscută, pe motiv că reacțiile adverse au apărut după studiile clinice pe cei mai puțin de 1.300 de copii, se numără meningita aseptică, paneencefalita sclerozantă subacută, trombocitopenia, crizele convulsive, encefalita, sindromul Guillain-Barré, paralizia oculară, nevrita optică, parestezia, polinevrita și surditatea. Tot la reacții adverse cu frecvență necunoscută sunt trecute în prospectul vaccinului boli precum polineuropatie, nevrită retrobulbară, sincopă, parotidită, rinită, limfadenopatie regională, rujeolă atipică, epididimită, angioedem, edem facial şi edem periferic, encefalită rujeolică cu corpi de incluziune, spasm bronşic, pneumonie, sindrom Stevens-Johnson, artrită, mialgie și vasculită. Per total, vaccinul ROR provoacă peste 60 de reacții adverse, cele mai multe fiind foarte grave.

Dezinformare grosolană

În mod etic, părinții ar trebui să ia o decizie în privința copiilor lor după ce au fost informați despre riscurile uriașe ale vaccinului ROR, însă acest lucru nu se întâmplă. Așa cum spun și producătorii, vaccinul nu protejează în totalitate, însă trecerea prin boală, că este pojar sau oreion, conferă o protecție pe viață. Oreionul  este o boală contagioasă, manifestată frecvent prin mărirea glandelor salivare parotide, aflate în apropierea urechilor și afectează mai ales copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani, foarte rar apărând la copiii de 1-2 ani. În cele mai multe cazuri de oreion, tratamentul constă în administrarea de medicamente pentru durere și de fluide, precum apa sau ceaiul. Unele persoane prezintă simptome ușoare sau sunt asimptomatice și adeseori nu știu că au boala, iar în majoritatea cazurilor, recuperarea este completă în câteva săptămâni. La rujeolă (pojarul) și rubeolă (pojarul mic) tratamentul constă în simptomatice, pentru că organismul se descurcă singur să lupte împotriva infecțiilor virale.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
18.242 afisari

38 COMENTARII

  1. Tehnologia ARN functioneaza prin modificari genetice care iti fac corpul sa produca un virus de care de fapt vrei sa scapi. Nu se poate controla nici cantitatea care se produce nici durata. Asa ca injectiile ARN sant de fapt boala curata bagata direct in sange. ARN este incapsulat in lipide sintetice care sant facute sa intre peste tot in corp, in creier, organe, oase. Asa ca odata ce te-ai intepat cu ARN ai toate sansele sa iti bagi boala de care vrei sa scapi pana in maduva oaselor si toate colturile creierului, in inima, rinichi, ficat, peste tot. Dupa asta daca ai mare noroc poate mai traiesti sa zicem 5 ani foarte putin probabil 10 ani

    • ROMANIA O TARA FRUMOASA TREBUIE MAZILITA . PENSIONARII SI ACUM COPIII !
      CINE RASPUNDE PENTRU MASACRU , GENOCID ?
      PRINTR-O DECIZIE GRESITA SE POT UCIDE MILIOANE DE PERSOANE

  2. Nu este un vaccin obligatoriu . Ramine la latitudinea pediatrului daca il administreaza sau nu, mai ales legat de eventualele epidemii de rujeola si oreion , care au o ciclitate destul de bine fixata si pot fi in derulare . Partizanii pro aduc argumente referitoare la posibilele sechelele si efectele definitive tardive ale celor care fac aceste boli. Cei contra argumenteaza ca 22 la suta dezvolta efecte adverse posibil grave . Oricum , au fost mult atenuate epidemiile devastatoare de rujeola si oreion , dupa introducerea acestui tip de vaccin .

  3. Vaccinurile sint de fapt cantitati mici din boala respectiva . bagati in voi daca va plictisiti si nu aveti ce face . vaccinurile care au eradicat boli si si-au demonstrat eficacitatea si au fost testate ani de zile sint de acord cu ele , dar astea de acum facute peste noapte si netestate nu am incredere in ele .alea pentru gripa apar dupa un an cand tulpina nu mai este si este bun ca o frectie la proteza . toate produc bani si fericire pentru mafia big pharma .

    • Nu a eradicat niciun vaccin nimic. Polio era pe ducă atunci când au făcut vaccinul. Și la început a fost dezastru cu paraliziilor introduse de vax.
      Acum, in Africa a dispărut polio sălbatic au polio dat de vaccin și vaccinează pentru asta, pentru polio indus de vaccin

      La fel cu toate celelalte. Moartea subita a bebelușului este data de vaccinuri.
      Acei copiii care ar fi decedat de la boala mor acum bebeluși subit. Și in plus nenorocesc și un mare alt procent. La unii efectele negative sunt vizibile, la alții doar le scade imunitatea.
      Cine a făcut bolile copilăriei are o imunitate de fier. Și nu face alte multe boli, de exemplu cancer. Dacă nu face alte vaxuri.

      Arunci când oamenii au avut acces la hrana adăpost și mai ales apa curată, arunci s-au dus problemele date de aceste boli nu au mai ucis!
      Și azi in Africa de ex malaria face ravagii. Dar ucide numai copiii malnutriți și bătrânii – numai acele persoane care au sistemul imunitar foarte slăbit de la lipsuri, ca in rest trec peste fluierând sute de milioane anual. In toată lumea, mor numai cei foarte vulnerabili și înainte erau mulți din cauza ca nu exista igiena, apa curată potabilă, hrana – și orice avea un efect devastator.
      Nu vaccinurile au salvat ci creșterea nivelului de trai și igiena la nivel global

  4. Din ce in ce mai trist si din ce in ce, cei ce ne conduc sunt mai criminali. Sunt niste slugi a unor bolnavi mintali ce vor sa lase in urma lor miliarde de morti

  5. Incredibil unde s_a ajuns pentru bani !
    Și nimeni nu zice nimic. Toată lumea doarme linistita .
    Unde ești tu Tepes Doamne ?

  6. Oreionul nu este inofensiv, duce in cele mai multe cazuri la infertilitatea baietilor, mai „inteligentilor”. Vaccinul este binevenit in cazul asta!

    • Sint foarte putina cazuri la adulti care nubian tratament sau sunt rezistenți la tratament.
      Copiii nu au probleme. De aceea in sezoanele de epidemii părinții făceau “petreceri” cu cei mici sa se infecteze toți odată și sa scape de probleme – in UK și in toate țările alea civilizate.

    • Am avut oeion si nu am probleme cu urmasii. Omenirea a crescut ca numar si fara asemenea vaccinuri, deci ideea infertilitatii data de oreion este pura fantasmagorie.

  7. O idioțenie nemaiîntâlnită: vaccinurile sunt făcute responsabile pentru tot răul din lume. E cazul să o spun, cât se poate de clar: obscurantimul și negaționismul sunt rezultatele primare ale lipsei de educație. Sau ale unei educații neterminate, care scoate pe bandă rulantă sfertodocți. Începând de la autoarea articolului și terminând cu comentariile idioate de aprobare bezmetică.

    • Educatia la care te referi e de fapt conditionare pavloviana, dresaj adica, sper ca ti-ai facut toate vaccinurile din planul national de vaccinare. Prost te-a facut mã-ta…. Legat de asa zisa „educatie” , te-ai intrebat vreodata de unde stii tot ce stii? Simplu, ti s-a spus, si tu ai pus botul fara sa mai pui intrebari…. Educatia pulii

    • hanonime, sperăm ca tu să faci toate dozele. Să ne arați cât ești tu de credincios „cuceririlor științei” promovate de unii ca burlan de la faițăr și fauci de la amerloci.

    • Dca tu iti imaginezi ca Dumnezeu a creat omenirea ca sa aiba pe cine vaccina niste imbecili dornici de imbogatire, insemna ca tu esti idiotul. Anumite vaccinuri facute cu respect fata de biologia naturii pot fi benefice, dar nu vaccinurile sintetice facute din dorinta bolnacva de imbogatire cu orice pret prin inselarea pacientilor. La cate triliarde de germeni si virusuri exista pe planeta asta, nu te poti vaccina pentru fiecare in parte. De asta ne-a dotat Dumnezeu cu un sistem imunitar performant, ca sa ne apere. Daca oamenii isi distrug imunitatea bagand in ei vaccinuri sintetice, omul ramane fara aparare. Trebuie sa specific un aspect cheie al tuturor vaccinurilor de tim ARNm sau ADNm: aceste asa zise vaccinuri, initial doar terapii pentru boli terminale, se bazeaza pe suprimarea imunitatii organismului pentru ca mesagerii ARN sau ADN sa nu fie distrusi de sistemul imunitar al corpului. As ramane organismul lipsit de apararea naturala pe care i-o confera sistemul imunitar propriu. In cazurile de cancer terminal sau alte boli terminale, prelungirea cu cativa ani a vietii poate fi o victorie, dar suprimarea sistemului imunitar al oamenilor perfect sanatosi este o crima.

    • Daca tu iti imaginezi ca Dumnezeu a creat omenirea ca sa aiba pe cine vaccina niste imbecili dornici de imbogatire, insemna ca tu esti idiotul. Anumite vaccinuri facute cu respect fata de biologia naturii pot fi benefice, dar nu vaccinurile sintetice facute din dorinta bolnacva de imbogatire cu orice pret prin inselarea pacientilor. La cate triliarde de germeni si virusuri exista pe planeta asta, nu te poti vaccina pentru fiecare in parte. De asta ne-a dotat Dumnezeu cu un sistem imunitar performant, ca sa ne apere. Daca oamenii isi distrug imunitatea bagand in ei vaccinuri sintetice, omul ramane fara aparare. Trebuie sa specific un aspect cheie al tuturor vaccinurilor de tim ARNm sau ADNm: aceste asa zise vaccinuri, initial doar terapii pentru boli terminale, se bazeaza pe suprimarea imunitatii organismului pentru ca mesagerii ARN sau ADN sa nu fie distrusi de sistemul imunitar al corpului. As ramane organismul lipsit de apararea naturala pe care i-o confera sistemul imunitar propriu. In cazurile de cancer terminal sau alte boli terminale, prelungirea cu cativa ani a vietii poate fi o victorie, dar suprimarea sistemului imunitar al oamenilor perfect sanatosi este o crima.

  8. culmea e ca medici nu mai recunosc
    oreionul,otita si oftica
    (t.b.c.ul cica e covid curat)

  9. Oamenii bogați iau scutiri de la doctori sa nu își va este copiii. Asta in SUA. Peste 90% din scutirile de la injectare – date de medici – sunt in cartierele albe foarte bogate.
    Nici BG nu și-a vaxat copiii. Și nici mulți alții. Asta este valabil pt tot ce fac. Noi sa nu mai mergem cu mașina dar ei umbla peste tot cu elicopterul și avioane private inclusiv la multe întâlniți pentru protecția mediului – lunare. Sunt lunare dar nu la nivel de șefi de stat toate. Însă poluarea o fac. Ei poluează enorm cu casele lor mari cu avioanele private cu tot și ne spun noua sa nu mai consumam nimic.
    La fel cu vax copiii: sa le facă numai copiii prostimii ai lor nu fac

  10. Am văzut mult mai mulți copii nenorociți pe viață de boli precum poliomielita ș.a. care ar fi fost salvați dacă erau vaccinați. E oboseala minții să fie generalizată excepția față de beneficiul incontestabil al vaccinului. Întotdeauna va exista și excepția. Primează însă beneficiul. Când ai 99% beneficiu și 1% excepții trebuie sa fi literalmente idiot să judeci lucrurile în funcție de excepție!

    • 99% beneficiu al vaccinărilor există doar în capul tău și al celor ca tine, care sunteți dresați și condiționați să repetați minciunile complexului medical-farmaceutic. Măcar ăia care fac averi din ruinarea sănătății oamenilor cu vaccinuri și cu medicamente farmaceutice, au o scuză: sunt lacomi până la crimă. Dar ce te faci cu orbii care se închină Științe doar fiindcă este la modă și care devin, de bunăvoie, uneltele criminale ale Medicinei Occidentale și ale Concernelor Farma-Chimice?

  11. Bun, atunci de ce numai 1 din 8 bebeluși care fac vaccinul devin autiști? De ce nu toți?

    • Fiindcă, în clipa de față, ăia 7 au încă suficientă energie vitală pentru a face față otrăvirii vaccinale. Doar că fiecare generație de părinți, care sunt otrăviți – ei înșiși – încă din pântece le mamei lor, va da naștere la copii din ce în ce mai lipsiți de vitalitate, care vor fi otrăviți prin vaccinare încă din primele ore de la naștere, iar rata de autism va crește.

  12. Pe ce te bazezi, Claudia Marcu, atunci când publici acest articol? Pe teoriile conspiraționiste la modă, probabil. Îmi place că vinovatul de serviciu e…. Google. Iar Statul Român și Ministerul Sănătății sunt în slujba lui Google, nu? Jurnalism de cea mai joasă speță!

    • Indoapa-te domnule cu vaccinuri contra tuturor virusurilor si microbilor din lumea asta. sa vedem unde ai sa ajungi. Nu meriti sistemul imunitar pe care ti l-a lasat Bunul Dumnezeu ca sa te protejeze, daca renunti la el cu atata usurinta mergand dupa propaganda mincinosa a celor avizi de bani si de putere. Toate trebuie sa aiba o limita, medicina e buna cand este condusa si facuta de oameni responsabili si competenti, nu de criminali precum Bill Gates, tatal tuturor vaccinurilor ucigase actuale si pe care il venerezi tu ca participant activ la crima impotriva umanitatii.

  13. Bine ca scrieti corect in limba romana! Nu va vaccinati! Daca e sa muriti….. muriti sanatosi!

  14. Profitând de ignoranța maselor cu privire la actul medical, generată de atitudinea frivolă a oamenilor față de această latură a vieții dar și de lipsa gândirii critice indusă de Sistemul de Învățământ… medicii manipulează, de-a dreptul nesimțit, datele medicale reale, generând falsuri masive pentru a musamaliza faptul că aproape toți oamenii care intră pe mâna lor mor chiar din cauza protocoalelor de diagnostic și de tratament ale Medicinei Occidentale Moderne.

  15. Câte dintre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid n-au fost raportate, deloc, de către vaccinați… fiindcă le-a fost greu să o facă, fiindcă n-au știut cum să o facă sau fiindcă n-au realizat că au legătură cu vaccinarea?
    Câte dintre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid au fost înregistrate greșit de către medici… în mod intenționat sau neintenționat?
    Câte dintre efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid n-au fost raportate deloc de către medici… deși au știut de ele?
    Citez dintr-un articol:
    „Robert F. Kennedy arată într-un studiu din publicația sa de front – The Defender – că în SUA, unde sistemul VAERS e mult mai bine pus la punct, reacțiile și decesele post-vaccin înregistrate pe platformă reprezintă cam 1% din situația reală.”

  16. Cum pot medicii Sistemului să mușamalizeze vătămările pe care Sistemul le cauzează sănătății oamenilor prin intermediul creării și menținerii de condiții de viață și sociale care generează puternice traume sufletești, subnutriție cantitativă și calitativă și epuizare fizică și mentală?

    Cum pot medicii Sistemului să mușamalizeze vătămările pe care Sistemul le cauzează sănătății oamenilor prin intermediul otrăvirii cu toate chimicalele de sinteză, care sunt toxice, folosite în industrie, agricultură, alimentație, cosmetică, gospodărie, etc. … ?

    Cum pot medicii Sistemului să mușamalizeze otrăvirile și vătămările pe care ei înșiși, ca medici ai Sistemului, le cauzează oamenilor prin intermediul medicamentelor și al vaccinurilor toxice, produse de Concernele Farmaceutice, precum și prin intermediul protocoalelor de investigație, a celor terapeutice și a celor de substituție a funcțiilor organismului, ce sunt folosite de Medicina Occidentală?

    Păi… simplu!

    Medicii Sistemului dau vina pe… :
    – pe pretinși microbi presupuși a fi patogeni,
    – pe pretinse virusuri patogene, care n-au fost dovedite niciodată a exista,
    – pe ipotetice proteine presupus a fi toxice, care n-au fost dovedite niciodată a exista,
    – pe pretinse gene defecte, care n-au fost dovedite niciodată a exista,
    – pe pretinse defecțiuni ale „celulelor”,
    – pe așa zisa auto-imunitate, prin care se pretinde că organismul se auto-canibalizează,
    – pe cauze necunoscute,
    – pe ghinion

    Realitatea este că pentru a-și păstra poziția în societate și pentru a-și păstra avantajele materiale… pentru medicii Sistemului este infinit mai avantajos să pretindă că protocoalele folosite de ei pentru tratarea pacienților sunt sigure și eficiente, chiar dacă în cele mai multe dintre cazuri nu reușesc să vindece sau să salveze pacienții.

    Medicii Sistemului justifică rata enorm de mare de pacienți decedați sub îngrijirea lor ca fiind o consecință a faptului că pacienții fie se prezintă prea târziu la medic, fie nu se țin de procedurile de tratament, fie că boala lor a fost prea agresivă și galopantă… invocând, neapărat, formula consacrată ca justificare: „Noi, medicii, făcut tot ceea ce a fost omenește posibil. Mai mult de atât… doar Dumnezeu putea face… !”

    Medicii Sistemului nu recunosc, niciodată, faptul că aproape toți oamenii care se lasă pe mâna lor… mor tocmai din cauza Medicinei Occidentale la care sunt supuși.

    Citez:
    „Manifestările de iatrogenie sunt extrem de variate, şi pot merge de la simple tulburări funcţionale care se estompează odată cu trecerea timpului şi pot dispărea, trecând prin stări patologice reale, care pot reclama chiar intervenţii chirurgicale corectoare, la rândul lor generatoare de iatrogenie, până la pierderea bolnavului care, oricât am fi de acoperiţi de consimţăminte, este o nenorocire adevărată pentru toţi cei implicaţi.
    La urma urmei însă, putem afirma că, de fapt, întreaga medicină nu este altceva decât o iatrogenie intenţională şi voluntară, de diverse grade, acceptată atât de pacient, cât şi de medic, pentru simplul motiv că de alte posibilităţi de a acţiona împotriva bolilor nu dispunem. Şi, din acest punct de vedere, s-ar putea ca cineva să ceară ca Universităţile de Medicină şi Farmacie să fie denumite Universităţi de Iatrogenie Medico-Farmaceutică. Şi ar fi foarte greu de combătut!
    Dacă împingem exerciţiul mai departe, trebuie să acceptăm că întreaga farmacopee, parteneră indiscutabilă în procesul terapeutic, cu cele peste 300.000 de preparate medicamentoase înregistrate, este principala generatoare de iatrogenie. Iatrogenia medicamentoasă este binecunoscută, este menţionată în fiecare prospect şi nimeni nu poate face abstracţie de ea.”
    – Dr. Virgil Răzeşu

  17. ¨Cercetări recente efectuate de către Brian S. Hooker, Ph.D., P.E., directorul științific al CHD, au arătat faptul că șansele ca un copil complet vaccinat să sufere de alergii grave (care necesită un EpiPen) sunt de 4,31 ori mai mari decât cele ale omologilor nevaccinați.

    Constatările lui Hooker au confirmat cercetările lui Anthony Mawson, M.A., doctor în sănătate publică, epidemiolog și profesor la Jackson State University, care a arătat o creștere de 3,9 ori mai mare a alergiilor raportate în rândul copiilor vaccinați față de copiii nevaccinați.

    Potrivit lui Kennedy, există sute de studii cu rezultate similare. „Am creat o întreagă generație având toate aceste alergii, prin administrarea vaccinurilor timpurii”.

    Efectele secundare ale vaccinurilor nu se limitează doar la alergii, a adăugat Kennedy:

    „Fiecare dintre bolile pe care vi le-am menționat sunt enumerate ca efecte secundare ale vaccinurilor pe prospectul producătorului celor 72 de doze de vaccinuri care sunt acum obligatorii pentru copiii noștri.

    Există 405 efecte secundare enumerate în total pentru toate aceste vaccinuri. Acestea sunt o listă a tuturor bolilor care au devenit epidemice după anul 1989. Credeți că este o coincidență?”

  18. Sunt uimită de multitudinea de experți! Trebuia până în momentul asta sa fie sub control toate bolile! Nu mai spuneți prostii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger