AcasăSANATATEREVOLTĂ la Institutul Cantacuzino! Înghesuiți degeaba la coadă, pentru medicamentul de imunitate....

REVOLTĂ la Institutul Cantacuzino! Înghesuiți degeaba la coadă, pentru medicamentul de imunitate. Stocul s-a epuizat imediat (VIDEO)

institutul cantacuzinoREVOLTĂ la Institutul Cantacuzino! Înghesuiți degeaba la coadă, pentru medicamentul de imunitate. Stocul s-a epuizat imediat (VIDEO)

Doar 39 de persoane ar fi reușit să cumpere suplimentul cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, recomandat în perioadele cu infecții respiratorii, transmite Digi 24.

Zeci de bolnavi sau vârstnici au stat ore bune la coadă, încă de dimineață, pentru a cumpăra medicamentul. Stocul este deja epuizat, așa că oamenii au stat degeaba la coadă. Produsul nu mai este disponibil nici online.

Institutul Cantacuzino pune în vânzare un supliment speciale destinat întăririi imunității, a fost anunțul oficial al MApN, care a pus pe drumuri zeci de români.

Ce este suplimentul vândut la Institutul Cantacuzino

Imunomodulatorul pentru care oamenii s-au strâns în Capitală se numește Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității.

Orostim HV

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață.

author avatar
Andreea Vlad